Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σκοντάφτει – και μάλιστα δύο φορές – στη σκάλα του Air Force One για ακόμα μια φορά.
Το βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X από την RNC Research, την οποία διαχειρίζεται η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών, με την επισήμανση ότι ο Μπάιντεν χρησιμοποίησε μικρότερη σκάλα για την επιβίβασή του στο προεδρικό αεροσκάφος.
«Ο Μπάιντεν παραλίγο να σκοντάψει (δύο φορές) καθώς επιβιβάζεται στο Air Force One — παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τις μικρές σκάλες για να αποφύγει το παραπάτημα».
Τα στραβοπατήματα του Μπάιντεν στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους έχουν τραβήξει την προσοχή σε όλη τη διάρκεια της προεδρίας του.
Το τελευταίο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες αφότου η διεκδικήτρια του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Νίκι Χέιλι εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του Μπάιντεν και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την ηλικία τους. «Ο Τραμπ και ο Μπάιντεν είναι δύο ηλικιωμένοι που απλώς γερνούν περισσότερο. Σχεδόν το 60% των Αμερικανών λένε ότι ο Τραμπ και ο Μπάιντεν είναι και οι δύο πολύ ηλικιωμένοι για να γίνουν πρόεδρος. Γιατί είναι», είπε η Χέιλι σε ομιλία της την Τρίτη.
VIGOR: Biden almost trips (twice) as he boards Air Force One — despite using the short stairs to avoid tripping pic.twitter.com/CkoLnwLV2q
— RNC Research (@RNCResearch) February 20, 2024