Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην επερχόμενη Travel Expo στη Λευκωσία, όπου η αεροπορική εταιρεία θα παρουσιάσει αποκλειστικές προσφορές Expo FareSaver για μεσογειακούς προορισμούς.

Το Travel Expo, ένα πολυαναμενόμενο γεγονός στην περιοχή, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό και Εμπορικό Κέντρο (Κρατική Έκθεσης) από τις 19 έως τις 21 Απριλίου.

”Η Cyprus Airways προσκαλεί τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν το περίπτερό της για να επωφεληθούν από απίστευτες εκπτώσεις έως και 40% σε επιλεγμένες πτήσεις στη Μεσόγειο και την Ευρώπη. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν εκπληκτικούς προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρώπη σε ασυναγώνιστες τιμές” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Εκπρόσωποι της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμοι στην Έκθεση για να παρέχουν εξατομικευμένη βοήθεια, να μοιραστούν ταξιδιωτικές συμβουλές και να βοηθήσουν τους επισκέπτες να κλείσουν τις αποδράσεις των ονείρων τους. Είτε οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία, είτε μια πολιτιστική εξερεύνηση, είτε μια γαστρονομική περιπέτεια, η Cyprus Airways προσφέρει βολικά δρομολόγια προς μια ποικιλία από μεσογειακά και ευρωπαϊκά hotspots.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έρθουμε σε επαφή με τους ταξιδιώτες στην Travel Expo και θα παρουσιάσουμε τις ειδικές προσφορές μας Expo FareSaver Deals”, δήλωσε ο Τάσος Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways. “Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να αποκτήσουν πρόσβαση σε σημαντικές εξοικονομήσεις και να αρχίσουν να σχεδιάζουν το επόμενο αξέχαστο ταξίδι τους με την Cyprus Airways”.