Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00, το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της RAF: «Η ομάδα ακροβατικών επιδείξεων της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, Red Arrows, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο. Αντιπροσωπεύοντας την ταχύτητα, την ευελιξία και την ακρίβεια της Βασιλικής Αεροπορίας, η ομάδα αποτελεί το δημόσιο πρόσωπο της υπηρεσίας. Βοηθούν στη στρατολόγηση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενεργούν ως πρεσβευτές του Ηνωμένου Βασιλείου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Πετώντας τα διακριτικά αεροσκάφη Hawk, η ομάδα αποτελείται από πιλότους, μηχανικούς και βασικό προσωπικό υποστήριξης με επιχειρησιακή εμπειρία στην πρώτη γραμμή. Μαζί, αποδεικνύουν την αριστεία και τις δυνατότητες της Βασιλικής Αεροπορίας και των εξειδικευμένων, ταλαντούχων ανθρώπων της Υπηρεσίας.

Με έδρα την RAF Waddington στο Lincolnshire, τα Red Arrows είχαν πραγματοποιήσει σχεδόν 5.000 επιδείξεις σε 57 χώρες, μέχρι τις αρχές του 2023 – την 59η σεζόν της ομάδας».