Αεροπλάνο της Etihad μετατράπηκε σε πολυτελές, κομψό καλοκαιρινό σπίτι.

Μια περιήγηση με βίντεο στο εντυπωσιακό κατάλυμα-αεροπλάνο που βρίσκεται στο Tenby της Δυτικής Ουαλίας, έχει γίνει viral στο TikTok από τον λογαριασμό των ιδιοκτητών «Apple Camping UK» συγκεντρώνοντας πάνω από 800.000 προβολές. Το Airbus A320 – που προέρχεται από το αεροδρόμιο του Κάρντιφ – φαίνεται ίδιο εξωτερικά, αλλά το εσωτερικό του έχει μεταμορφωθεί εντελώς. Ο ανοιχτός χώρος του σαλονιού είναι κατασκευασμένος μέσα στην αρχική άτρακτο, το μεγάλο εξωτερικό κέλυφος που περιβάλλει το σώμα ή την καμπίνα του αεροπλάνου.

Μια λειτουργική κουζίνα έχει εγκατασταθεί στον χώρο του μαγειρείου, οι πόρτες της καμπίνας είναι πλήρως λειτουργικές και οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν branded αποθηκευτικούς χώρους Etihad και Air France, καθώς και καρότσια διαδρόμου ενώ υπάρχει και Wi-Fi. Η τουαλέτα έχει μετατραπεί ώστε να περιλαμβάνει ντους, ενώ το σαλόνι έχει άπλετο φως χάρη στα 26 παράθυρα (εξοπλισμένα με πτυσσόμενα στόρια), καθώς και τα φώτα του θαλάμου. Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο καθιστικό «Arabian Nights» με τοιχογραφία ερήμου, όπως αναφέρεται στο What’sTheJam.


Οι ιδιοκτήτες, η Apple Camping, περιέγραψαν τη μοναδική διαμονή και είπαν: «Καλώς ήρθατε στην αξιοσημείωτη εμπειρία μας Airbus, όπου η κληρονομιά ενός πρώην Etihad A320 συγχωνεύεται με την καινοτομία της σύγχρονης ζωής για να προσφέρει μια απαράμιλλη απόδραση Airbnb».

«Αυτό το αεροπορικό θαύμα έχει μετατραπεί στοχαστικά σε ένα αυτόνομο καταφύγιο που διατηρεί τη μαγευτική γοητεία του αεροπορικού ταξιδιού, ενώ προσφέρει ανέσεις και πολυτέλειες για μια διαμονή που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι».

Το κατάλυμα είναι διαθέσιμο για διανυκτέρευση από 199 λίρες ανά βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερις επισκέπτες, με τρία κρεβάτια τοποθετημένα μέσα. 

@applecamping

✈️ The Airbus ✈️ #fyp #foryou #foryoupage #airbus #A320 #plane #glamping #camping #airbnb #airbnbfinds #travel #campinguk #glampinguk #applecamping #aviation #aviationlovers

♬ original sound – Apple Camping UK