Το Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz είναι το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στον παραθαλάσσιο προορισμό

Το πρώτο της ξενοδοχείο στη Φετιγιέ, στην περιοχή των Μούγλων της Τουρκίας, άνοιξε η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο με περίπου 9.200 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες.
Πρόκειται για το Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στη Φετιγιέ. Η ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται σε απόσταση 58 χλμ. από το αεροδρόμιο Νταλαμάν, διαθέτει 76 δωμάτια με μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα, εύκολη πρόσβαση στα τοπικά αξιοθέατα και πισίνα υπερχείλισης.
Η παραλία Ολούντενιζ απέχει μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο, το οποίο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με πλούσιες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως εστιατόριο, spa, σάουνα, εσωτερική πισίνα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και δωρεάν χώρο στάθμευσης.
Το Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz ανήκει στην Sertil Turizm İnşaat A.Ş. συνεργάτη της Wyndham στο έργο και θα λειτουργεί από την ίδια με το μοντέλο του franchise.
Σχετικά, ο κ. Murat Özel, διευθυντής Τουρκίας της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής: «Η Φετιγιέ έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των ταξιδιωτών και το Ολούντενιζ είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς στην όμορφη αυτή περιοχή. Μαζί με τον ξενοδοχειακό μας συνεργάτη Sertil Turizm İnşaat A.Ş., είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε ένα όραμα φιλοξενίας το οποίο βρίσκεται σε αρμονία με τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό ιστό της περιοχής, τηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα, καθώς και τη βιωσιμότητα, σε αυτόν τον μοναδικό προορισμό».
Με την προσθήκη του Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, η Wyndham Hotels & Resorts διαθέτει περισσότερα από 110 ξενοδοχεία στην Τουρκία και επιπλέον, σχεδόν, 30 έργα υπό εκτέλεση.
Τα ξενοδοχεία Ramada by Wyndham συμμετέχουν στο Wyndham Rewards, το νούμερο ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του USA Today και του U.S. News & World Report. Με περισσότερα από 60.000 ξενοδοχεία, θέρετρα, κλαμπ διακοπών και ενοικιαζόμενα καταλύματα παγκοσμίως, το πιο γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων, προσφέρει στα μέλη του τις περισσότερες τοποθεσίες για τη διαμονή τους. Περισσότερες πληροφορίες στο WyndhamRewards.com.