Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε πτήση της JET2 καθώς ένας μεθυσμένος επιβάτης φέρεται να ξέσπασε σε βίαια επεισόδια και τον έβγαλαν «σηκωτό».

Ετσι η πτήση από τη Γλασκώβη χρειάστηκε να εκτραπεί. Το αεροσκάφος αναχώρησε από τη Γλασκώβη λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης για να μεταφέρει επιβάτες στην Τενερίφη, όπως μετέδωσε η Sun.

Υποστηρίζεται επίσης ότι αρκετοί άνθρωποι χρειάστηκε να ακινητοποιήσουν τον άνδρα προκειμένου το αεροπλάνο να προσγειωθεί με ασφάλεια. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε και αστυνομικοί έσπευσαν να παρέμβουν. Πλάνα από το αεροσκάφος φέρονται να δείχνουν τον άνδρα να σέρνεται από το αεροπλάνο.

Του είχαν περάσει χειροπέδες με τα χέρια πίσω από την πλάτη και ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε ζώνη ασφαλείας για να τον κρατάει από τα πόδια. Ο ίδιος συνεχίζει να φωνάζει καθώς τον τραβούν μακριά οι αστυνομικοί.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS155 από τη Γλασκώβη προς την Τενερίφη εκτράπηκε στο αεροδρόμιο Shannon σήμερα το απόγευμα, ώστε η αστυνομία να μπορέσει να παραλάβει έναν επιβάτη που προκαλούσε αναστάτωση».