Αποσπώντας το Grand βραβείο «Travel Marketing Agency of the Year», αλλά και με 7 επιπλέον gold, 2 silver και 2 bronze awards, «εγκαινίασε» η TΗΕ VSCOPE  τη συμμετοχή της στα πρώτα Travel Marketing Awards, επιβεβαιώνοντας  τη θέση της ως leader στο digital marketing των επιχειρήσεων φιλοξενίας.  

 

Την υψηλότερη διάκριση του grand βραβείου των νεοσύστατων Travel Marketing  Awards, απέσπασε για το συνολικό της έργο η TΗΕ VSCOPE, το νούμερο 1 (πλέον και επισήμως) digital marketing agency της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο House 124, παρουσία της κυρίας Άντζελας Γκερέκου, Προέδρου Δ.Σ. ΕΟΤ  και Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής των Travel Marketing Awards, η ΤΗΕ VSCOPE των Βασίλη Πολύζου και Λευτέρη Καλλέργη, κατέκτησε την κορυφαία διάκριση της βραδιάς, ενώ ταυτόχρονα τιμήθηκε με 11 επιπλέον βραβεία για το συνολικό έργο και επίδοσή της στο ψηφιακό marketing σε ένα εκλεκτό portfolio συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και προορισμών, όπως Four Seasons Astir Athens, Marriott, Nikki Beach, Hilton, Accor, κ.ά..

Πιο συγκεκριμένα η TΗΕ VSCOPE διακρίθηκε με:  

 • Gold Award για την Tik Tok καμπάνια του ξενοδοχείου Nema Design Hotel & Spa, στην Κρήτη
 • Gold Award για την You Tube καμπάνια των ξενοδοχείων του group Contessina Collection, στη Ζάκυνθο
 • Gold Award για την social media καμπάνια του ξενοδοχείου Stella Island, στην Κρήτη
 • Gold Award για την online στρατηγική του ομίλου H Hotels Collection, στη Ρόδο
 • Gold Award για το «κινηματογραφικό αφήγημα» (storytelling) του ξενοδοχείου Kalesma Mykonos
 • Gold Award για τη φωτογραφική παραγωγή των ξενοδοχείων Kivotos
 • Gold Award για τo καλύτερο περιεχόμενο video για το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
 • Silver Award για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια μικρού budget για το νησί της Κεφαλονιάς
 • Silver Award για την online καμπάνια του ξενοδοχείου Nema Design Hotel & Spa, στην Κρήτη
 • Bronze Award για την digital multi channel καμπάνια του ξενοδοχείου Nema Design Hotel & Spa, στην Κρήτη
 • Bronze Award για την Meta’s platform καμπάνια του ξενοδοχείου Acro Suites, στην Κρήτη

«Η βράβευσή μας ως Travel Marketing Agency της χρονιάς αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών και της ποιότητας της δουλειάς μας μέχρι σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνιδρυτής της TΗΕ VSCOPE,  Βασίλης Πολύζος και συνεχίζει «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να εδραιώσουμε τη THE VSCOPE στην αγορά, αναπτύσσοντας ένα κορυφαίο portfolio συνεργασιών στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας για το ταλέντο, την εξέλιξη, την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνουν σε κάθε έργο. Ευχαριστούμε τη διοργάνωση και την κριτική επιτροπή για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων μας. Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική, έχοντας πολλά όμορφα πράγματα να παρουσιάσουμε ακόμα».

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Travel Marketing Awards, διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Events, με στόχο να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο Travel Marketing και να αναδείξουν τις αντίστοιχες καλύτερες υποψηφιότητες από επιχειρήσεις του κλάδου.

Βραβεύτηκαν συνολικά 24 εταιρείες του χώρου σε μία τελετή που τα είχε όλα και παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά του τουρισμού, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, των media, των digital media, της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης.