Ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη του luxury Olvia Spa, του νέου πολυτελούς χώρου ευεξίας που βρίσκεται εντός του πεντάστερου ξενοδοχείου Paros Agnanti Resort & Spa. Το Olvia Spa αποτελεί τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης και αναζωογόνησης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα.

Σχεδιασμένο με έμφαση στην πολυτέλεια και την κομψότητα, το Olvia Luxury Spa προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία ευεξίας. Οι θεραπείες μας, οι οποίες βασίζονται σε premium προϊόντα και τεχνικές αιχμής, έχουν ως στόχο την απόλυτη χαλάρωση και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.


”Επισκεφθείτε μας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων θεραπευτών μας, απολαμβάνοντας μια ποικιλία από εξατομικευμένες θεραπείες και μασάζ που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο απόλυτης ηρεμίας και ευεξίας. Είτε επιλέξετε μια θεραπεία προσώπου είτε μια ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος, το Olvia Spa υπόσχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Το Paros Agnanti Resort & Spa δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Η δημιουργία του Olvia Luxury Spa αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης, προσφέροντας έναν χώρο όπου η πολυτέλεια συναντά την αρμονία και την αναζωογόνηση” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.