Σκηνές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, όταν ομάδα τουλάχιστον δέκα νεαρών επιβατών δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες του πληρώματος, προκαλώντας καθυστέρηση άνω των τριών ωρών σε πτήση με προορισμό τη Νάπολη.

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, το αεροσκάφος είχε ήδη μεταβεί στον διάδρομο απογείωσης, όταν οι νεαροί έλυσαν τις ζώνες ασφαλείας τους, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αρνήθηκαν να καθίσουν ξανά.

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των αεροσυνοδών για λόγους ασφαλείας, οι εμπλεκόμενοι δεν συμμορφώθηκαν. Έπειτα από την ενημέρωση του κυβερνήτη, αποφασίστηκε η διακοπή της διαδικασίας απογείωσης.

Στη συνέχεια, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, προχώρησαν στην ταυτοποίηση των επιβατών που εμπλέκονταν στο περιστατικό και τους απομάκρυναν από την καμπίνα.

Ως αποτέλεσμα, η πτήση αναχώρησε με καθυστέρηση που ξεπέρασε τις τρεις ώρες, ενώ προβλήματα καταγράφηκαν και στο πρόγραμμα άλλων προγραμματισμένων αναχωρήσεων από το αεροδρόμιο της Μυκόνου.