Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και οι low-budget διακοπές μας «κλείνουν το μάτι», με το camping, σε εγχώριους ή μη προορισμούς, να φαίνεται ελκυστικό σε όλο και περισσότερους. Σημειώστε τα παρακάτω sites και ετοιμάστε τη σκηνή και τα sleeping bag σας!

  1. www.greececamping.gr

1.www.greececamping.gr
Στην επίσημη ιστοσελίδα του πανελλήνιου συλλόγου camping θα βρείτε έναν βοηθητικό οδηγό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Διαιρεμένος σε δεκατρείς γεωγραφικές περιοχές, θα σας πληροφορήσει σχετικά με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, μέσα από σύμβολα στον σχετικό χάρτη. Ακόμα, θα βρείτε έναν κατάλογο με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα πολλών σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος της Αθήνας.

2. www.e-camping.gr

2.www.e-camping.gr
Περιηγηθείτε σε χώρους camping σε όλη την Ελλάδα, μέσα από έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο περιοχών. To site προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης σε χάρτες, αλλά και ένα forum γεμάτο συμβουλές και προτάσεις τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους έμπειρους κατασκηνωτές. Πρωτοτυπεί με τα 50 καλύτερα camping της Ελλάδας καθώς και τις αξιολογήσεις, ανάλογα με τις εμπειρίες του κόσμου.

3. el.camping.info

3.el.camping.info
Αποτελεί το πιο σύγχρονο μέσο εύρεσης camping παγκοσμίως, με τη βάση δεδομένων να φτάνει τα 24.030 camping. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να εντοπίσετε το καλύτερο camping, βάσει των προτιμήσεών σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είτε μέσω του χάρτη είτε βάσει των χαρακτηριστικών και της βαθμολογίας τους. Επιπλέον, περιέχει φωτογραφίες από τα μέρη και άπειρες αξιολογήσεις από τα μέλη του site.

4. www.gocamping.gr

4.www.gocamping.gr
Το gocamping.gr διαθέτει έναν πλήρη κατάλογο όλων των ελληνικών camping και των υπηρεσιών τους. Δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει online το camping που τον ενδιαφέρει και παρέχει αναλυτικούς χάρτες και λίστες τιμών. Οι φωτογραφίες των camping θα σας βοηθήσουν περαιτέρω, ενώ μέσα από την αναζήτηση, θα εντοπίσετε το ιδανικό camping, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

5. www.campingreece.gr

5.www.campingreece.gr
Περιέχει τα πάντα γύρω από το camping! Στο www.campingreece.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις διακοπές σας, με φωτογραφίες από την περιοχή και τις εγκαταστάσεις των οργανωμένων camping. Επίσης, σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες υπηρεσίες τους και για άλλα στοιχεία των εγκαταστάσεων, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας, κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

6. www.camping.gr

6.www.camping.gr
Στο συγκεκριμένο site, με ένα μόνο κλικ στο χάρτη μπορείτε να μεταφερθείτε στις επίσημες ιστοσελίδες των camping σε όλη την Ελλάδα! Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σας προσφέρει, εξερευνήστε τις παροχές τους και επιλέξτε το καλύτερο ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα από περιοχές. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις τιμές, αλλά και τα τηλέφωνα επικοινωνίας κάθε camping. Η επιλογή… δική σας!

7. www.campingexpert.co.uk

7.www.campingexpert.co.uk
Camping δεν είναι μόνο το στήσιμο της σκηνής, αλλά χίλια άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς για να περάσει τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής του, χωρίς ανησυχίες και ανασφάλεια. Συμβουλές και αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε σε αυτή τη βρετανική ιστοσελίδα και όλες σας οι απορίες και τα ερωτήματα θα απαντηθούν, από το τι είδους καταψύκτη πρέπει να πάρετε μαζί σας μέχρι το τι πρέπει να κάνετε σε περιπτώσεις κινδύνου.

8. www.eurocampindependent.co.uk

8.www.eurocampindependent.co.uk
Για κατασκηνωτικές διακοπές στην Ευρώπη, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το campingindependent.co.uk. Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδα απευθύνονται σε ανθρώπους που διαθέτουν τη δική τους σκηνή ή τροχόσπιτο και ψάχνουν το κατάλληλο μέρος στην Ευρώπη, με τις εγκαταστάσεις και τις παροχές που οι ίδιοι επιθυμούν, κλείνοντας τα εισιτήριά τους απευθείας από το site.