Συνθήκες «ασφυξίας» επικρατούν στο αεροδρόμιο της Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», όπου δε λειτουργούν τα κλιματιστικά.

Όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο το περασμένο σαββατοκύριακο, που οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές, ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα. Ως αποτέλεσμα, υπήρχαν παράπονα προς τους αρμόδιους.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, ο συνωστισμός και η έλλειψη κλιματιστικών δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τα παιδιά, που περίμεναν, κάνοντας υπομονή, είτε να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους, είτε να παραλάβουν τις αποσκευές τους και να επιβιβαστούν στα τουριστικά λεωφορεία για να μεταφερθούν στα ξενοδοχεία τους.

Δύσκολες είναι οι συνθήκες και για τους δεκάδες εργαζόμενους του αεροδρομίου που ασφυκτιούν στη διάρκεια της βάρδιάς τους, ειδικά όσοι πρέπει να συναναστρέφονται με κόσμο, αφού γίνονται δέκτες παραπόνων για την «αποπνικτική» κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κτηρίου.

Τα προβλήματα θα πρέπει να λυθούν άμεσα, καθώς, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οι θερμοκρασίες θα είναι στα ύψη τις επόμενες ημέρες που θα υπάρχει και ακόμα πιο έντονη κίνηση στο αεροδρόμιο του νησιού.