Η AEGEAN ανακοίνωσε προσφορά 44.000 θέσεων για το εσωτερικό με 29 ευρώ για ταξίδια με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη  και 44 ευρώ για ταξίδια από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού.
Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean, www.aegeanair.com . Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία ναύλου ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.
Ο ναύλος προσφοράς που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 29€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος προσφοράς είναι €44.
Συγκεκριμένα οι ναύλοι προσφοράς είναι ως κάτωθι:

•    Από Αθήνα  €44 και προς Αθήνα  €29
•    Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Σάμο, Κέρκυρα και Καλαμάτα   €29

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από 20 Ιανουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 8 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου του 2012

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας (801 11 20000) οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες η AEGEAN θα ανακοινώσει προσφορές και για ταξίδια εξωτερικού.