Η Star Alliance μέσα από το νέο διαγωνισμό ‘Picture your Upgrade’ σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ξεχωριστά και μοναδικά δώρα, όπως Round the World εισιτήρια σε Business θέση, αναβάθμιση στη Χρυσή βαθμίδα και άλλα.


Όλα τα μέλη Miles&Bonus, άσχετα από το σε ποια βαθμίδα και αν ανήκουν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στη φωτογραφική μηχανή του κινητού σας.


Κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή στο smartphone σας μπορείτε να μπείτε στο διαγωνισμό. Μπορείτε να δείτε εδώ ένα βίντεο με λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.


Η εκστρατεία προώθησης των προνομίων της κάρτας Gold της Star Alliance με θέμα “Picture your upgrade” ξεκινά από τώρα και θα διαρκέσει έως τις 4 Απριλίου 2012. Οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή,η οποία είναι δωρεάν και διαθέσιμη για iPhone, Android και Blackberry, για να ανεβάσουν φωτογραφίες αντικειμένων τα οποία συναντούν στα ταξίδια τους και τα οποία συμβολίζουν τα προνόμια του κατόχου της κάρτας Gold της Star Alliance. Κάθε εβδομάδα θα προτείνεται σε εκείνους που «κατέβασαν» την εφαρμογή μια νέα αποστολή σχετική με τα προνόμια της συμμετοχής στην κάρτα Gold της Star Alliance η οποία θα δημοσιεύεται επίσης στη σελίδα της Star Alliance στο facebook.


Τα δώρα για τους τυχερούς νικητές που θα ανεβάσουν τις καλύτερες φωτογραφίες περιλαμβάνουν: φιλοξενία σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ταξιδιωτικά είδη πολυτελείας, έπιπλα γνωστών σχεδιαστών, εμπειρίες VIP και εισιτήρια μετ’ επιστροφής Business Class. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες εντάσσονται αυτομάτως στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, στην οποία μπορεί να κερδίσουν είτε δύο εισιτήρια Business Class Round the World της Star Alliance είτε αναβάθμιση της κάρτας πιστότητας που διαθέτουν σε Gold, στο πρόγραμμα Frequent Flyer της Star Alliance στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι.


Το task αυτής της εβδομάδας είναι να ταξιδέψετε στο δίκτυο της Star Alliance, να φωτογραφίσετε τρία check-in counters διαφορετικών αεροδρομίων που παρέχουν προτεραιότητα στα μέλη της Χρυσής Star Alliance βαθμίδας, χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού. Τρεις τυχεροί από το task της εβδομάδας θα κερδίσουν διανυκτέρευση σε σουίτα ξενοδοχείου 5 αστέρων, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα ενταχθούν αυτόματα στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του διαγωνισμού.