Από 1η και 3 Απριλίου 2012, η Air France θα προσφέρει από Αθήνα 4 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Τουλούζη και 3 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Νίκαια.


Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή για Νίκαια και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή για Τουλούζη. Θα εξυπηρετούνται με Airbus A319 ή A320, με μία μοναδική καμπίνα την Voyageur (οικονομική).


Αυτοί οι νέοι προορισμοί εντάσσονται στη νέα εμπορική στρατηγική της Air France που σκοπεύει να ανακτήσει μερίδιο αγοράς από τη γαλλική επαρχία. Από το καλοκαίρι 2012, η Air France θα προσφέρει περισσότερες από 1200 εβδομαδιαίες πτήσεις από Μασσαλία, Τουλούζη και Νίκαια, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της.


«Χάρη σ΄αυτά τα νέα δρομολόγια, η Air France αυξάνει τους προορισμούς της από Αθήνα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές» δήλωσε ο Κος Yann Gilbert, Διευθυντής τηςl Air France KLM για την Ελλάδα και την Κύπρο.


Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν για Νίκαια και Τουλούζη από 79€ για απλή μετάβαση και από 158€ για εισιτήριο μετ΄ επιστροφής. Μπορείτε να κάνετε κράτηση από σήμερα στην ιστοσελίδα www.airfrance.gr, στο 210 99 80 222, ή επικοινωνώντας με το τουριστικό σας πράκτορα.


Όπως και σε όλες τις πτήσεις της Air France, οι επιβάτες θα επωφεληθούν από τις εξής δωρεάν υπηρεσίες μας:
– Δωρεάν μεταφορά αποσκευής εώς 23 kg
– Εφημερίδες κατά την επιβίβαση
– Γεύματα προσαρμοσμένα στη διάρκεια της πτήσης
– Check-in και επιλογή θέσης μέσω Internet ή στο mobile site της Air France (http://mobile.airfrance.com)
– Συγκέντρωση μιλίων Flying Blue