Με τον τίτλο «Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν τόσο κοντά στην Αμερική… όσο βρίσκεται σήμερα με τις καθημερινές πτήσεις της Turkish Airlines από την Αθήνα και τις έξι εβδομαδιαίες πτήσεις της από τη Θεσσαλονίκη», η τουρκική αεροπορική εταιρεία παρουσιάζει τις δραστηριότητές της…υπέρ της χώρας μας!

Μάλιστα, στην προσπάθεια της να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ελληνική ομογένεια της Αμερικής, η THY διοργάνωσε FAM trip στην Αμερική.

Η επταμελής αποστολή της Turkish Airlines με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα κα. Gulay Ozturk και τον Διευθυντή της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan, επισκέφτηκαν τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με επιφανείς ανθρώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού χώρου.

Το πρόγραμμα της Turkish Airlines περιελάμβανε επαφές με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, με υψηλές πωλήσεις στην Ελλάδα, επιχειρηματικά στελέχη, εκπροσώπους της θρησκευτικής ηγεσίας και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με κύριο σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Όπως σημειώνει η εταιρεία «Η Turkish Airlines αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι συνεχίζει να στηρίζει τον τουρισμό προς την Ελλάδα, προσφέροντας γρήγορα και ασφαλή υπερατλαντικά ταξίδια σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον. Το ταξίδι σας προς την Αμερική γίνεται πλέον τόσο σύντομο καθώς οι άμεσες ανταποκρίσεις των πτήσεων της εταιρείας και το εκτεταμένο δίκτυο της, συμβάλλουν ώστε οι πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να φαντάζουν… απευθείας».