Σε Συνεργασία προχώρησε η Turkish Airlines με την JetBlue Airways, ενώ παράλληλα προχώρησε και στη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την Air Canada.


Η JetBlue Airways και η Turkish Airlines, o ταχέως αναπτυσσόμενoς παγκόσμιος αερομεταφορέας, προχώρησαν σε συμφωνία διασύνδεσης των δρομολογίων τους, για την ένωση των δικτύων τους στο διεθνές αεροδρόμιο «John F. Kennedy» της Νέας Υόρκης (JFK) και στο διεθνές αεροδρόμιο «Dulles» της Washington (IAD).


Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε πόλη των ΗΠΑ επιθυμούν, μέσα από τις πτήσεις της Turkish Airlines και της JetBlue. Το δίκτυο της JetBlue προσφέρει συνδέσεις με δεκάδες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των Boston, Massachusetts, Buffalo/Niagara Falls, New York, Charlotte και Raleigh, North Carolina, Fort Lauderdale και Orlando, Florida, Pittsburgh, Pennsylvania και San Juan, Puerto Rico.


Ταυτόχρονα, η Turkish Airlines είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εμπορική συμφωνία συνεργασίας που επετεύχθει με την Air Canada. Η εν λόγω συμφωνία, θα ενισχύσει τις εγχώριες καναδικές πτήσεις με απευθείας συνδέσεις με τα δρομολόγια της Turkish Airlines προς ή πέρα από την Τουρκία, ενώ αντίστοιχα, όλοι οι επιβάτες που προέρχονται από πτήσεις της THY θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με την Air Canada, για τις πτήσεις εσωτερικού του Καναδά. Όλοι οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με ένα και μόνο εισιτήριο της Turkish Airlines, το οποίο θα περιλαμβάνει και τις εσωτερικές συνδέσεις της Air Canada.


Η συμφωνία καλύπτει τις ακόλουθες πόλεις, μέσω Toronto καθώς και άλλων 33 εγχώριων προορισμών στον Καναδά: Calgary, Charlottetown, Deerlake, Edmonton, Fortmcmurray, Fredericton, Halifax, Kelowna, Kingston, London, Moncton, Montreal, Northbay, Ottawa, Quebeccity, Regina, Saintjohn, Sarnia, Saskatoon, Saultstemarie, Stjohns, Sudbury, Sydney, Thunderbay, Timmins, Vancouver, Victoria, Windsor και Winnipeg καθώς και ορισμένων προορισμών των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω Καναδά.