Η AEGEAN προσφέρει 20.000 εισιτήρια για όλες τις πτήσεις προς και από τη Σκύρο με συνολική χρέωση €9 για απλή μετάβαση από Σκύρο προς Αθήνα και €19 για απλή μετάβαση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς Σκύρο .

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη δήλωσε: «Θέλουμε να διώξουμε την «κρίση» από την Σκύρο, ένα πανέμορφο νησί της «άγονης γραμμής», αξιοποιώντας την βοήθεια της πολιτείας και την έλλειψη φόρων στις άγονες γραμμές. To 2011, η επιβατική κίνηση στο αεροπορικό δρομολόγιο Αθήνα-Σκύρος ήταν μόλις 2.230 επιβάτες. Εφέτος ο στόχος μας είναι να επισκεφθούν την Σκύρο με την AEGEAN και να την αγαπήσουν δεκαπλάσιοι, δηλαδή 25.000 ταξιδιώτες».

Η προσφορά ισχύει για όλες τις διαθέσιμες θέσεις όλων των πτήσεων που εκτελούνται από 21/06/2012 έως 31/12/2012, εφόσον αγοραστούν έως 31/07/2012. Οι ναύλοι περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το www.aegeanair.com. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε αυτούς τους ναύλους ούτε και δυνατότητα επιστροφής αξίας του ναύλου με την ακύρωση.