Με τη νέα προσφορά της, η Aegean Airlines, δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε από/προς το εξωτερικό με 30% έκπτωση για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 09/07/2012 και για πτήσεις από 12/09/2012 έως και 20/12/2012.


Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς προορισμούς εσωτερικού προς όλους τους προορισμούς του δικτύου της Aegean στο εξωτερικό, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Οι πτήσεις από/προς Λάρνακα για Λονδίνο συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.


Η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.


To δρομολόγιο Ρόδος – Ρώμη – Ρόδος έχει ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Η πτήση Αθήνα – Στουτγάρδη πραγματοποιείται μέσω Θεσσαλονίκης. Η προσφορά περιλαμβάνει εποχικά δρομολόγια. Η Τιφλίδα δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά.