Η Goldair Handling είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στα συνολικά 30 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Το 2008 ανακοίνωσε την κοινοπραξία με την Louis Aviation Services για προσφορά υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στην Κύπρο, δημιουργώντας την LGS Handling. Η LGS Handling Ltd προσφέρει ένα απαράμιλλο πακέτο εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Παρέχει υπηρεσίες σύμφωνα με τα πρότυπα της Lufthansa με αποτέλεσμα να αποτελεί μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης.

Από το 2010 η Goldair παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στο αεροδρόμιο της Σόφια, στη Βουλγαρία, ενώ από το 2011 επεκτάθηκε και στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς.

Η Goldair Handling είναι εξ ολοκλήρου ελληνική ιδιωτική επιχείρηση, η οποία παρέχει υπηρεσίες εδάφους και διοικείται μέσα από μια επιτυχή συνεργασία ελληνικών επιχειρηματικών εταίρων, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Η Goldair Handling προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών (check in, έλεγχος διαβατηρίων, οργάνωση πωλήσεων εισιτηρίων, εντοπισμός χαμένων αποσκευών, υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών), όπως υπηρεσίες επιβατών, υπηρεσίες μεταφοράς και διαχείρισης αεροσκαφών, μεταφορά εμπορευμάτων και αλληλογραφίας, καθώς και υπηρεσίες αποθήκευσης. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 2.000 υπαλλήλους στις τρεις χώρες που δραστηριοποιείται, έχει εξυπηρετήσει μέχρι στιγμής πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, ενώ παρέχει υπηρεσίες σε περίπου 55 χιλ. αεροσκάφη ετησίως.