Ο νέος πρωτοποριακός διαγωνισμός Take Me There της αεροπορικής εταιρείας Aegean, δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό κάθε ημέρα, για όλο το 2013, να κερδίσει ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε όποιον προορισμό του δικτύου της Aegean σε Ελλάδα και σε εξωτερικό επιθυμεί, προκειμένου να συναντήσει τους ανθρώπους εκείνους που του έχουν λείψει περισσότερο. Συνολικά, από τις 21/12/12 που ξεκίνησε η ενέργεια και έως τις 31/12/13 που θα τελειώσει, θα κληρωθούν 357 τυχεροί (3 τις τρεις πρώτες εβδομάδες και 354 τις υπόλοιπες ημέρες).

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, 1.011.773 Έλληνες ζουν και εργάζονται αυτή τη στιγμή σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Επίσης, η Ελλάδα κατέχει σταθερά το 6ο μεγαλύτερο ποσοστό φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των φοιτητών που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, μακριά από τους δικούς τους. Τέλος, είναι πάρα πολύ αυτοί που έχουν φίλους ή συγγενείς διασκορπισμένους σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα ή την Ευρώπη.

Η εικόνα που σκιαγραφούν τα παραπάνω στοιχεία στάθηκε έμπνευση πίσω από την δημιουργία του Take Me There, ενός πρωτοποριακού διαγωνισμού που φιλοδοξεί να φέρει τους Έλληνες κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπου και αν ζουν αυτά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο www.takemethere.gr , λέγοντάς μας ποιο πρόσωπο θέλετε να συναντήσετε, σε ποιον προορισμό του δικτύου της Aegean (σε Ελλάδα και σε εξωτερικό) και για ποιο λόγο. Κάθε ημέρα, για όλο το 2013, ένας τυχερός κερδίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής και, ταυτόχρονα, την ευκαιρία να εκμηδενίσει την απόσταση που τον χωρίζει από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο διαγωνισμός Take me There αφορά τους εξής προορισμούς εσωτερικού: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκύρος και Χανιά και τους εξής προορισμούς εξωτερικού: Αγία Πετρούπολη*, Βαρκελώνη, Βενετία*, Βιέννη, Βουδαπέστη*, Βρυξέλλες, Κίεβο, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Λάρνακα, Μαδρίτη, Μιλάνο, Μόναχο, Μόσχα, Ντίσελντορφ, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Στοκχόλμη*, Στουτγάρδη, Τελ Αβίβ, Τιφλίδα και Φρανκφούρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com.

*Εποχιακός προορισμός