Το αεροδρόμιο της Οξφόρδης ανακοίνωσε δύο νέους προγραμματισμένους προορισμούς, που πρόκειται να λειτουργήσουν από τον περιφερειακό αερομεταφορέα Minoan Air. Η πτήση Οξφόρδη – Εδιμβούργο – Οξφόρδη θα είναι διαθέσιμη από τις 4 Μαρτίου – με δύο πτήσεις την ημέρα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, και το δρομολόγιο Οξφόρδη – Δουβλίνο – Οξφόρδη δύο φορές την ημέρα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και μία φορά τις Κυριακές από τις 6 Μαρτίου. Η συχνότητα και στις δύο διαδρομές θα αυξηθεί από τις 10 Μαΐου μέχρι δύο φορές την ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) και μία φορά τις Κυριακές.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη Fokker 50 της Minoan Air, που διαθέτουν πλήρεις υπηρεσίες στα πρότυπα της διακεκριμένης θέσης για όλους τους επιβάτες.

Ο κ. Μάρκος Καραμαλένγκος, γενικός εμπορικός διευθυντής της Minoan Air, δήλωσε: “Ήμασταν έτοιμοι να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην αγορά του Ην. Βασιλείου και οι έρευνές μας εντόπισαν το αεροδρόμιο της Οξφόρδης ως την ιδανική τοποθεσία για να εγκαινιάσουμε αυτές τις υπηρεσίες, που προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες κυκλοφορίας. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιβάτες θα απολαύσουν την προσφορά των υπηρεσιών μας και εξετάζουμε ήδη τη δυνατότητα εισαγωγής περαιτέρω δρομολογίων από την Οξφόρδη”.

Οι πτήσεις είναι ήδη προς πώληση στο minoanair.com, και σύντομα μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων και σε πύλες διαδικτυακών κρατήσεων.