• Με νέο πολύχρωμο λογότυπο παρουσιάζεται η εταιρία Mideast
  • Η νέα εικόνα αναδεικνύει την εξέλιξη της εταιρίας και τους βασικούς της πυλώνες δραστηριότητας

mideast logoΗ Mideast, ένα από τα μεγαλύτερα και μακροβιότερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα, με 30 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στο χώρο του τουρισμού, ανανεώνει την εικόνα της και εμφανίζεται με σύγχρονο σχεδιασμό και νέα δυναμική.

Υιοθετώντας πλέον ένα πολύχρωμο λογότυπο γεμάτο κίνηση, η Mideast αφήνει πίσω την προηγούμενη φόρμα πλαισίου, γεγονός που από μόνο του επικοινωνεί τις απεριόριστες δυνατότητές της και αποκτά μια εικόνα μοντέρνα, δυναμική, αισιόδοξη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, όπως τα συναισθήματα που έχουμε όταν ταξιδεύουμε.

Η ενθουσιώδης αυτή διάθεση γίνεται αρχικά εμφανής στη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί, καθώς ενώ φαινομενικά όλα τα γράμματα έχουν το ίδιο μέγεθος, στην πραγματικότητα έχουν ανακατευτεί πεζά με κεφαλαία γράμματα, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στοιχεία όπως ελευθερία πνεύματος, ευελιξία και μία τάση συνεχούς εξέλιξης. Τα γράμματα έχουν το μπλε χρώμα της θάλασσας και της Ελλάδας ενώ το λογότυπο ολοκληρώνουν οι πέντε χρωματιστοί γλάροι, ένας για κάθε πυλώνα εξειδίκευσης της εταιρίας:

  • Εταιρικά Ταξίδια και Ταξίδια Αναψυχής: Πορτοκαλί – το χρώμα της επιτυχίας, της χαράς και του ενθουσιασμού
  • Εισερχόμενος Τουρισμός: Πράσινο – το χρώμα της ισορροπίας και της δύναμης
  • Συνεδριακός Τουρισμός: Πετρόλ – το χρώμα της σκέψης και της οργάνωσης
  • Πολυτελής Τουρισμός: Μωβ – το χρώμα της μεγαλοπρέπειας και της αρχοντιάς
  • Γάμοι και Προσωπικές Εκδηλώσεις: Ροζ – το χρώμα των συναισθημάτων και της αληθινής αγάπης

Η Mideast πραγματοποιεί αυτό το μεγάλο βήμα στην επικοινωνία της, διατηρώντας πάντα την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης που την χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της: Αγάπη και Φροντίδα για τον πελάτη “We Care!”, Υπευθυνότητα και Προσήλωση στο αποτέλεσμα.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της Mideast, δήλωσε: «Όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνουν και τα όνειρά μας. Περνώντας λοιπόν σε μια νέα εποχή αγκαλιάζουμε την ανανεωμένη – γεμάτη χρώμα, εικόνα μας, η οποία επικοινωνεί τους πυλώνες δραστηριότητάς μας και δηλώνει αισιοδοξία, δυναμισμό, ενθουσιασμό, συντροφικότητα και συνεργασία. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε με περισσότερο ενθουσιασμό από ποτέ!».