Η Travelplanet24 ανακοινώνει την έναρξη του διαγωνισμού «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι, The Award edition!».

travelplanet24-φάση.ελλ.καλοκ.award editionH Τravelplanet24 φέτος το καλοκαίρι διοργανώνει τα πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία, υπό την μορφή διαγωνισμού, για την ανάδειξη των ελληνικών νησιών. Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι, The Award edition!» και θα διεξαχθεί από 7 έως 21 Ιουλίου 2014 μέσα από μια πλατφόρμα ψηφοφορίας στο Facebook. Καθημερινά, ο χρήστης θα μπορεί μέσα από 8 κατηγορίες να διαλέξει τη δική του «καλοκαιρινή φάση» και να επιλέξει το αγαπημένο του νησί που εκφράζει καλύτερα αυτή τη διάθεσή του. Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, ένας τυχερός θα μπορεί να κερδίσει καθημερινά από 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια αξίας 100€ για οποιονδήποτε προορισμό επιθυμεί. Ακόμη, στο τέλος του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 500€.

 

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν συνολικά 29 ελληνικά νησιά και θα αναδειχτούν οι καλύτεροι προορισμοί στις παρακάτω 8 κατηγορίες:

1.        Αυθεντικές γεύσεις

2.        Καλύτερη Νυχτερινή ζωή

3.        Καλύτερο ηλιοβασίλεμα

4.        Καλύτερο νησί για κάμπινγκ

5.        Καλύτερη αμμώδη παραλία

6.        Value for money νησί

7.        Καλύτερο πανηγύρι

8.        Καλύτερο ανεξερεύνητο νησί

Η κάθε κατηγορία θα εκπροσωπείται από έναν «ambassador» ο οποίος θα προωθεί την συγκεκριμένη κατηγορία και τα νησιά-επιλογές μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, κυρίως από κοινωνικά δίκτυα και blogs.

Αναλυτικά, οι «ambassadors» των βραβείων θα είναι, η Μυρτώ Κάζη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο MTV και blogger στο YesIDo.gr, η οποία εκπροσωπεί την κατηγορία Καλύτερο Ηλιοβασίλεμα, η Αλεξία Σακελαρίου, fashion blogger στο blog SmellsLike Fashion.com, η οποία θα εκπροσωπεί την κατηγορία Καλύτερη Νυχτερινή Ζωή, ο Χρήστος Λουκάς, food & Travel blogger στο blog Ό,τι φας κι ό,τι πιεις, ο οποίος θα εκπροσωπεί την κατηγορία Αυθεντικές Γεύσεις, ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης, ιδρυτής της GloVo, ο οποίος θα εκπροσωπεί την κατηγορία Καλύτερο Νησί για Κάμπινγκ, o Άλεξ Κάβδας, παρουσιαστής, ηθοποιός και υπεύθυνος ύλης στο Daily Secret, ο οποίος θα εκπροσωπεί την κατηγορία Καλύτερο Ανεξερεύνητο Νησί, η Ιωάννα Σεραφειμίδου, travel blogger στο blog ThePaperBoat.gr, η οποία θα εκπροσωπεί την κατηγορία Καλύτερο Πανηγύρι σε νησί, ο Βαγγέλης Δαβιτίδης, ιδρυτής του νέου boutique creative agency 4Wisemonkeys και εκδότης και αρχισυντάκτης στο Υποβρύχιο, ο οποίος θα εκπροσωπεί την κατηγορία Value for money νησί και η Μαρία Καλύμνου, travel Blogger στο blog Maryhop.gr η οποία θα εκπροσωπεί την κατηγορία Καλύτερη Αμμώδης Παραλία.

Η Travelplanet24, μέσα από ταξιδιωτικά βραβεία, σκοπεύει να αναδείξει τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό  καλοκαίρι, να προβάλει τους καλύτερους προορισμούς σε κάθε κατηγορία και να δώσει έμπνευση στο κοινό για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις.