rometravelguide5Η Ryanair προσκαλεί από τις  12 Φεβρουαρίου όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για μια απόδραση από Αθήνα προς Ρώμη Τσιαμπίνο από 14,99 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2015. Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ προς μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Ρώμη ως την ιδανική επιλογή για μια απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουνε ήδη την Ryanair λόγο τον χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις  και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.”
Η Ryanair σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι προς την Ρώμη, απελευθερώνοντας ειδικούς ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ για ταξίδια μέσα στον Μάρτιο. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα Ryanair.com και επιλέξτε τις πτήσεις σας στις χαμηλές αυτές τιμές, μέχρι την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου. Η κράτηση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 14 μέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού.