1000Ο γενικός εισαγγελέας της Μασσαλίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με περίεργη συμπεριφορά του συγκυβερνήτη στην τραγωδία της Germanwings.
Ειδικότερα, οι γαλλικές αρχές, ξεκαθάρισαν πως εκείνος που βρισκόταν στο πιλοτήριο, ήταν ο συγκυβερνήτης και όχι ο κυβερνήτης. Ακόμα, χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του συγκυβερνήτη παράξενη καθώς, όπως σημείωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, «απαντά στη συζήτηση μονολεκτικά».
Ο Γάλλος αξιωματούχος, αποκάλυψε ακόμα πως ο συγκυβερνήτης είχε τις αισθήσεις έως και τη στιγμή της συντριβής, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τα θύματα κατάλαβαν την τελευταία στιγμή τι συμβαίνει. Το συμπέρασμα του γενικού εισαγγελέα Μασσαλίας, αποτελεί σε κάθε περίπτωση σοκ, καθώς καταλήγει στο ότι «υπήρξε βούληση του συγκυβερνήτη να καταστρέψει το αεροπλάνο!!!».
Mirror: Έριξε το αεροπλάνο για να αυτοκτονήσει ο πιλότος της Germanwings;
«Για μοναδική περίπτωση» στα χρονικά των αεροπορικών δυστυχημάτων μιλούν ειδικοί, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πιλότος να έριξε το αεροπλάνο για να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.
Ειδικοί λένε πως τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το αεροπλάνο της Germanwings που κατέπεσε αφήνοντας 150 νεκρούς, μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας τραγικής απόπειρας αυτοκτονίας του πιλότου!!!
Όπως προέκυψε αργά το βράδυ από το μαύρο κουτί και τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες ο ένας εκ των πιλότων δεν μπορούσε να μπει στο πιλοτήριο και προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα.
Ακόμα επιβεβαιώθηκε ότι δεν εστάλη σήμα κινδύνου, κατά την 8λεπτη καθοδική πορεία του αεροπλάνου από τα 38 χιλιάδες πόδια, μέχρι τη συντριβή του στις γαλλικές Άλπεις. Ο ειδικός Γιούαν Ουίλσον, τονίζει ότι το περιστατικό εμφανίζει σημάδια «μιας μοναδική περίπτωσης».