hotels6_1

Τις προτάσεις των ειδικών συντακτών της με τα 10 καλύτερα μέρη διαμονής για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2016 παρουσίασε στους αναγνώστες της η εφημερίδα Telegraph.

1) «Sorta Apartments», Κρήτη

hotels1_1

Το ξενοδοχείο των 7 μόλις διαμερισμάτων βρίσκεται στην γνωστή παραλία «Ιγκουάνα» των Χανίων.

2) «Atrium Palace», Ρόδος

hotels2_2

Το 5άστερο ξενοδοχείο με τις εγκαταστάσεις spa και τις πολυτελείς βίλες βρίσκεται στην φημισμένη παραλία «Κάλαθος», στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού.

3) «Vatera Beach Hotel», Λέσβος

hotels3_2

Όπως προδίδει και το όνομα του, το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην μεγαλύτερη παραλία του νησιού, μήκους 7χλμ, τα «Βατερά».

4) «Νταμούχαρη», Πήλιο

hotels4_1

Στην βοτσαλωτή παραλία του, Νταμουχάρη, η οποία προβλήθηκε και στην γνωστή ταινία Mamma Mia, βρίσκεται το επόμενο ξενοδοχείο, στην βορειοανατολική ακτή του Πηλίου.

5) «Μαντώ», Σκόπελος

hotels5_2

Κοντά σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Σκοπέλου, με άμμο και πεύκα, το Βελανιό, βρίσκεται ο ξενώνας «Μαντώ», που έχει προβολή στην παραλία Στάφυλος.

6) «Coco Mat Eco», Σέριφος

hotels6_1

Ιδανικό για φυσιολάτρες το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην παραλία «Βάγια», ενώ η φιλοξενία των επισκεπτών γίνεται σε πετρόκτιστα βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής δωμάτια.

7) «Sesa Boutique Hotel», Πρέβεζα

hotels7_1

Με θέα την παραλία «Κανάλι» και τα τιρκουάζ νερά του Ιονίου, το μόλις 11 δωματίων ξενοδοχείο προσφέρει μίνιμαλ, σικ διακόσμηση και υπέροχο φαγητό.

8) «Βριτομάρτις», Κρήτη

hotels8_2

Η καλύτερη επιλογή για γυμνισμό, αυτό το ξενοδοχείο είναι αφιερωμένο σε όσους αγαπούν να ξεφορτώνονται τα ρούχα τους στις διακοπές τους. Στην παραλία «Φιλάκι».

9) «Κάμπινγκ Αρετή», Χαλκιδική

hotels9_2

Στο δεύτερο πόδι, στην κοσμοπολίτικη Σιθωνία, το συγκεκριμένο κάμπινγκ είναι πολύ φιλικό για οικογένειες, ενώ διαθέτει και ένα υπέροχο παραθαλάσσιο εστιατόριο.

10) «The Romanos-Costa Navarino», Πύλος

hotels10_1

Ένα απο τα πολυτελέστερα και πιο πλήρη ξενοδοχεία της χώρας, το Κόστα Ναβαρίνο σας υπόσχεται ονειρικές διακοπές, στο συγκρότημα «The Romanos».