Το Στάνστεντ του Λονδίνου γίνεται ο πέμπτος προορισμός από την Easyjet για φέτος το καλοκαίρι.Με περισσότερα από 70 δρομολόγια από / προς την Ελλάδα, η  εταιρία δίνει την ευκαιρία  στους  Έλληνες επιβάτες να επισκεφτούν αγαπημένες  πόλεις της Ευρώπης σε προσιτές τιμές.   

Η Easyjet, ανακοίνωσε μία επιπλέον νέα γραμμή στο δίκτυο της προς τα ελληνικά νησιά, και πιο συγκεκριμένα από Ζάκυνθο προς το Στάνστεντ του Λονδίνου  για τη θερινή περίοδο 2016. Με αυτή τη νέα γραμμή, η Ζάκυνθος θα συνδέεται πλέον με δύο διαφορετικά αεροδρόμια της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη θερινή περίοδο, το Στανστεντ και το Γκάτγουικ.

Οι πτήσεις της Easyjet προς το Στάνστεντ θα ξεκινήσουν στις 28 Μάιου 2016, με μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο. Οι θέσεις διατίθενται για αυτό το δρομολόγιο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, από 11 Φεβρουαρίου, με ναύλα από EUR 36,00* /ανά επιβάτη, μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων φόρων.

Από

Προς

Έναρξη

Πτήσεις/ εβδομάδα

Στάνστεντ Λονδίνου

Ζάκυνθος

28/05/16

Σάββατο

 

Επιπλέον, κατά τη θερινή  περίοδο, θα συνδέεται η Ζάκυνθος με το Μπρίστολ, το Λίβερπουλ, το Γκάτγουικ του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μαλπένσα της Ιταλίας, και με την νέα γραμμή αυξάνει τις διαθέσιμες θέσεις σε περίπου 10% περισσότερες, σε σχέση με πέρσι.

Φέτος το καλοκαίρι, η Easyjet έχει εντάξει 6 νέα δρομολόγια στο δίκτυο της από/προς την Ελλάδα: Σαντορίνη – Βενετία, Μύκονο -Βενετία, Άμστερνταμ – Ρόδος , Μύκονο – Λυών και Μύκονο – Νίκαια, φθάνοντας συνολικά τα  71 δρομολόγια.  

Ο Δημήτρης Σχοινάς , ο Route Manager της Easyjet,  δήλωσε:

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε αυτή την προσθήκη νέων δρομολογίων από την Ελλάδα, που αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη συνεχή δέσμευσή μας, να κάνουμε τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους Έλληνες επιβάτες από/προς την Ευρώπη.

Η Ελλάδα είναι μία σημαντική αγορά για την Easyjet, όπου σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε έως 2,3 εκατομμύρια επιβάτες φέτος.

 “Η Ζάκυνθος είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για τις καταπληκτικές της παραλίες και τις μικρές παραθαλάσσιες πόλεις της,  που την καθιστούν  ιδιαίτερα δημοφιλή στους επιβάτες σε όλη την Ευρώπη.»

 * Οι ναύλοι ανά άτομο, βασίζεται σε δύο άτομα που ταξιδεύουν στην ίδια κράτηση