Σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 2 Μαρτίου, η LOT Polish Airlines θα ξεκινήσει το απευθείας δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και της Βαρσοβίας, προσφέροντας την καλύτερη σύνδεση όχι μόνο με την Πολωνία, αλλά και με πλήθος ευρωπαϊκών προορισμών στην Ευρώπη, τη Βόρειο Αμερική και την Ασία, μέσω της Βαρσοβίας.

Ξεκινώντας από τις αρχές Μαρτίου, η LOT θα εκτελεί 4 πτήσεις την εβδομάδα. Χάρη στο πρόγραμμα των δρομολογίων της εταιρείας, οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της LOT, συμπεριλαμβανόμενου ολόκληρου του δικτύου της στην Ευρώπη, καθώς και προορισμών στη Βόρειο Αμερική και στην Ασία.

«Υποδεχόμαστε από το Μάρτιο με μεγάλη χαρά στα αεροσκάφη μας τους επιβάτες που θα ταξιδεύουν μαζί μας από την Αθήνα. Η επανεκκίνηση της σύνδεσης Αθήνα – Βαρσοβία από την LOT, προσφέρει στους ταξιδιώτες βολικές επιλογές μετεπιβίβασης στον κόμβο της Βαρσοβίας, τόσο σε εκείνους που ταξίδευαν με την LOT και στο παρελθόν, αλλά και σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη την εταιρεία μας.» – δήλωσε ο Adrian Kubicki, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της LOT.

Οι πτήσεις προς τη Βαρσοβία θα αναχωρούν στις 04:25 και, για την επιστροφή στην Αθήνα, θα αναχωρούν στις 22:00 το βράδυ.

«Χάρη σε αυτό το εξυπηρετικό και βολικό πρόγραμμα πτήσεων, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το επαγγελματικό ταξίδι τους εντός της ημέρας, χωρίς διανυκτέρευση. Για παράδειγμα, ο χρόνος της μετεπιβίβασης για το Λουξεμβούργο, είναι μόνο 50 λεπτά! Και αυτό δεν είναι απλώς υπόσχεση – είναι η υπηρεσία που πραγματικά παρέχουμε.» – πρόσθεσε ο κ. Kubicki.

Από το Μάρτιο, οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν πόλεις της Πολωνίας χάρη στα βολικά transfer στον κόμβο της LOT στη Βαρσοβία. Επισκεφθείτε τη Βαρσοβία – 400 χρόνια πρωτεύουσα, η μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας και οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό κέντρο – ή συνεχίστε με ανταπόκριση στις πόλεις Gdansk, Κρακοβία, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw ή Katowice, για να εξερευνήσετε περισσότερο την σπουδαία πολωνική παράδοση!

Όλες οι πτήσεις μεταξύ της Βαρσοβίας και της Αθήνας θα εξυπηρετούνται με μοντέρνα Embraer jets προηγμένης τεχνολογίας, με άνετη και αθόρυβη καμπίνα επιβατών, χωρίς μεσαίο κάθισμα. Η LOT είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει 3 διαφορετικές κατηγορίες θέσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες διαφορετικών ομάδων επιβατών στις μικρών και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις μεταξύ ευρωπαϊκών προορισμών. Η Business Class της LOT περιλαμβάνει προτεραιότητα σε όλες τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο, πρόσβαση στο business lounge, εξατομικευμένες υπηρεσίες, γεύματα gourmet και ροφήματα σε σκεύη από πορσελάνη, καθώς και κενή θέση δίπλα στον επιβάτη για την άνεσή του. Η Premium Economy Class της LOT παρέχει προτεραιότητα στο check-in και στην επιβίβαση, εμπλουτισμένη υπηρεσία γευμάτων και ροφημάτων, καθώς και θέση στο μπροστινό μέρος της καμπίνας. Η Economy Class της LOT περιλαμβάνει την κράτηση θέσης, αναψυκτικά, καθώς και μια μεγάλη επιλογή φαγητού και ποτών προς πώληση.

LOT_E195_1 - Αντιγραφή

Όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων εξυπηρετούνται με το υπερσύγχρονο Boeing 787 Dreamliner.

Η Αθήνα είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς που ξεκινά η LOT μετά από την επίσημη επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αναδιάρθρωσης. Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι, όσο και για το ταξίδι αναψυχής, που καταγράφει αυξημένο αριθμό επιβατών.

Επιπλέον, εκτός από την Αθήνα, η LOT ξεκίνησε και αρκετά ακόμη πολύ ελκυστικά δρομολόγια, όπως το Λουξεμβούργο, η Λιουμπλιάνα, το Kosice, τη Βηρυτό, τη Νίκαια κ.α.
Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα lot.com, μέσω mobile app, μέσω του Contact Centre της LOT και άλλων καναλιών πωλήσεων.