Η Ryanair πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση από Αθήνα προς Δουβλίνο, μία νέα σύνδεση με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Για να γιορτάσει την πρώτη πτήση από Αθήνα προς Δουβλίνο, η Ryanair προσφέρει στους Έλληνες πελάτες θέσεις με ναύλους από 25.99€ για ταξίδια τον Μάιο. Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα www.ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (22 Μαρτίου).

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, δήλωσε:

“H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσει την πρώτη της πτήση από την Ελληνική προς την Ιρλανδική πρωτεύουσα, προσφέροντας στους Έλληνες πελάτες την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Ιρλανδίας.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, με 7 νέα δρομολόγια προς Βερολίνο, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στην κίνηση και στον τουρισμό της Αθήνας καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Για να γιορτάσουμε την πρώτη μας πτήση από Αθήνα προς Δουβλίνο, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόνο 25.99€ για ταξίδια τον Μάιο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα τις Τρίτης (22 Μαρτίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει τώρα να συνδεθούν στο www.ryanair.com, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε:

“Είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς η απόφαση της Ryanair να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στην αγορά της Αθήνας. Σε μια εποχή όπου η αγορά μας παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη με διψήφιες αυξήσεις, η συμβολή της Ryanair, εταιρείας με ιδιαίτερη δυναμική και χαρακτηριστικά, έχει συμβάλει σημαντικά σε αυτό το αποτέλεσμα.
Καλωσορίζουμε τη νέα πτήση προς Δουβλίνο, που θα ενώνει όλο το χρόνο την πόλη μας με την Ιρλανδία, έναν προορισμό ιδιαίτερα αγαπητό στους Έλληνες και, από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τη Ryanair, υποστηρίζοντας τις αναπτυξιακές προσπάθειές της και τα σχέδιά της για μεγαλύτερη ανάπτυξη και επέκταση στην αγορά της Αθήνας”.