Θα ταξιδεύει με τη διπλάσια ταχύτητα του ήχου, θα είναι πιο γρήγορο από το Κονκόρντ και θα πραγματοποιεί την πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σε 3,5 ώρες!

Πρόκειται για το Boom, το νέο αεροσκάφος που θα τεθεί στη διάθεση του κοινού το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία του Ντένβερ, η οποία πέτυχε ταχύτητες 2.2 Mach, υπόσχεται πως όχι μόνο θα εξυπηρετεί τους επιχειρηματίες, αλλά θα είναι και αρκετά οικονομικό, ώστε να προσφέρεται η ευρεία χρήση του.

Μάλιστα, ο CEO της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον, απέστειλε την πρόταση του για την αγορά 10 αεροσκαφών Boom, προσφέροντας 2 δισ. δολάρια. Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία, η οποία δεν κατονομάζεται, έδωσε παραγγελία για άλλα 15 αεροσκάφη. Συνολικά, οι πρώτες δύο αυτές συμφωνίες απέδωσαν στην εταιρεία ποσό μεγαλύτερο των 5 δισ. δολαρίων.

Το αεροσκάφος έχει 40 θέσεις για επιχειρηματίες και η πτήση θα διεξάγεται στα 60.000 πόδια ύψος!

Η απόσταση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο θα καλύπτεται σε 3 ώρες και 25 λεπτά. Από το Σαν Φραντσίσκο στο Τόκυο, θα διαρκεί 4 ώρες και 40 λεπτά και από το Λος Άντζελες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μόλις 6 ώρες.

Σε πρώτη φάση, το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται σε 5.000 δολάρια και θα απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε επιχειρηματίες ή στελέχη μεγάλων εταιρειών.