Η υβριδική εταιρία ρουμανικών συμφερόντων Blue Air, γιόρτασε την Τρίτη την έναρξη 2 νέων δρομολογίων από Αθήνα για Τορίνο και από Αθήνα για Κωνστάντζα με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις ανά προορισμό.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 737 κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα νέα δρομολόγια της Blue Air,  προσθέτοντας αυτό το καλοκαίρι στις υφιστάμενες συνδέσεις της 2 νέους προορισμούς για την Αθήνα, το Τορίνο και την Κωνστάντζα.

Η Blue Air είναι μία ιδιαίτερα δυναμική και ευέλικτη εταιρεία, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα στην αγορά της Αθήνας, πετά σε ένα αρκετά μεγάλο φάσμα προορισμών και προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις τόσο σε νέους ευρωπαϊκούς προορισμού, όσο και προς πόλεις της Ρουμανίας, μιας χώρας με στενότατους και σημαντικούς δεσμούς με την Ελλάδα και με έντονο το στοιχείο του ελληνισμού σε πολλές πόλεις της.

Ευχαριστούμε την Blue Air, όπως και όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξη που είχαμε κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Blue Air προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας».

Ο κ Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer of Blue Air, από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ενισχύουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά με τα δύο νέα δρομολόγια Αθήνα-Τορίνο / Αθήνα-Κωνστάντζα, καθώς επίσης και με την ενίσχυση των συχνοτήτων μεταξύ Αθήνας-Λάρνακας και Θεσσαλονίκης-Λάρνακας κατά την καλοκαιρινή περίοδο».

Οι κρατήσεις σας μπορούν να γίνουν μέσω του site blueairweb.com, ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 211 1034100, ή μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων, με τις τιμές να ξεκινούν από €29.95 (απλή μετάβαση, με φόρους αεροδρομίων, περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων).

 

Οι προορισμοί της Blue Air για το 2016 είναι:

Από Βουκουρέστι για: Βαρκελώνη, Μπέρμιγχαμ, Μπολόνια, Βρυξέλλες, Καστέλο, Κατάνια, Κολωνία, Βόνη, Δουβλίνο, Φλωρεντία, Γλασκώβη, Αμβούργο, Ιάσιο, Λάρνακα, Λισσαβόνα, Λίβερπουλ, Λονδίνο, Λυών, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μιλάνο, Νάπολη, Νίκαια, Παρίσι, Ρώμη, Στοκχόλμη, Στουτγάρδη, Τορίνο, Βαλένθια.

Από Μπακάου για: Μπολόνια, Βρυξέλλες, Κατάνια, Δουβλίνο, Λίβερπουλ, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Ρώμη, Τορίνο

Από Ναπόκα για: Μπέρμιγχαμ, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Λίβερπουλ, Τιμισοάρα.

Από Κωστάντζα για: Αθήνα, Μιλάνο

Από Ιάσιο για: Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Βουκουρέστι, Κολονία, Ναπόκα, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Τιμισοάρα.

Από Λάρνακα για: Αθήνα, Βουκουρέστι, Λονδίνο, Θεσσαλονίκη

Από Σιμπιού για: Στουτγάρδη

Από Τορίνο για: Αλέγρο, Αθήνα, Μπακάου, Βερολίνο, Βουκουρέστι, Μπάρι, Κατάνια, Ίμπιθα, Λαμέζια Τέρμε, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μινόρκα, Νάπολη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Πεσκάρα, Ρώμη.