Καταλυτικός  ο ρόλος της εταιρείας στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας

Η Hermes Airports γιορτάζει δέκα χρόνια επιτυχημένης διαχείρισης των Διεθνών Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Hermes Airports διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας των κυπριακών αεροδρομίων καθώς επίσης και στις προσπάθειες ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου μας. Δέκα χρόνια μετά την ανάληψη της διαχείρισης των αεροδρομίων της χώρας από τη Hermes Airports, πέραν των 70 αερογραμμών συνδέουν την Κύπρο με τον υπόλοιπο κόσμο ενώ τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αποτελούν πλέον, ζωογόνα κύτταρα της Κυπριακής οικονομίας.

NIC_1785

Σε «Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας – Γλαύκος Κληρίδης» ονομάστηκε το τερματικό κτήριο του αεροδρομίου

Επ’ ευκαιρίας των εορτασμών για τα δεκάχρονα της Hermes Airports και στο πλαίσιο της εκδήλωσης ονοματοδοσίας του τερματικού κτηρίου του Αεροδρομίου Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της πλάκας που φέρει τη νέα ονομασία: «Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας – Γλαύκος Κληρίδης»

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εξήρε το μεγαλείο της προσωπικότητας του ιστορικού πολιτικού και πρώην προέδρου της Κύπρου, Γλαύκου Κληρίδη, ενώ συνεχάρη επίσης τη Hermes Airports για την επιτυχημένη διαχείριση των δυο διεθνών αεροδρομίων της Κύπρου στη διάρκεια των πρώτων 10 ετών του συμβολαίου της με το κράτος.

NIC_1905

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα δέκα χρόνια ζωής της εταιρείας, η Hermes Airports φιλοξένησε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κονσέρτο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου ενώ βράβευσε αεροπορικές εταιρείες οι οποίες πέτυχαν αξιοσημείωτη επίδοση και συνέβαλαν καταλυτικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης στα δύο κυπριακά αεροδρόμια.

Σε ομιλία του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hermes Airports, κ. Παναγιώτης Χατζηπαντελής, εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς την κυβέρνηση αλλά και προς τις εταιρείες που συμμετέχουν στην κοινοπραξία, τονίζοντας ότι τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου αποτελούν απόδειξη της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα με την  αποπεράτωση ενός φιλόδοξου έργου, καίριας σημασίας για τη χώρα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Ισόβιος – Επίτιμος Πρόεδρος της Hermes Airports, κ. Νίκος Σιακόλας. Ο ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της κοινοπραξίας της Hermes, προέβη σε μια σύντομη αναδρομή από ιδρύσεως της Hermes, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η εταιρεία αλλά ταυτόχρονα και στην αποφασιστικότητα της να επιτύχει τους στόχους της και να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

NIC_1826

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα δεκάχρονα της Hermes Airports, η εταιρεία παρέθεσε επίσημο δείπνο, στο οποίο παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο της Κύπρου, όπως επίσης και εκπρόσωποι των διαφόρων οργανισμών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στα κυπριακά αεροδρόμια.