Ήδη από τις 27 Ιουνίου το «εκσυγχρονισμένο» Boeing 737-400 είχε την πρώτη του πτήση με επιβάτες προς το Λονδίνο. Έτσι οι πρώτοι πελάτες της LOT (Πολωνικές Αερογραμμές)  ήταν σε θέση να δουν πόσο άνετο είναι το εσωτερικό του νέου Boeing. Μεταξύ άλλων, νέα δερμάτινα καθίσματα έχουν εγκατασταθεί στο αεροπλάνο μαζί με μοντέρνο φωτισμό LED και ανανεωμένα τα εσωτερικά στοιχεία της καμπίνας.

Το SP-LLG Boeing 737 είναι το πρώτο από τα τρία αεροσκάφη αυτού του τύπου που υποβάλλεται σε πλήρη αναμόρφωση και, ως εκ τούτου, έχει πλέον μοναδικό μοντέρνο εσωτερικό. Το αεροσκάφος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στις τακτικές πτήσεις της LOT σε προορισμούς όπως το Λονδίνο, Τελ-Αβίβ ή τη Μαδρίτη.

Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνεται ένας καινοτόμος φωτισμός LED, ο οποίος αλλάζει το χρώμα και την ένταση του φωτός ανάλογα με την ώρα της ημέρας κάτι που χρησιμοποιείται επίσης στα Dreamliners. Επίσης, οι νέες θέσεις μπορούν να βρεθούν στα αεροσκάφη ευρύας ατράκτου άλλων αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν τις μεγαλύτερες διαδρομές.

1

«Στο Boeing 737, εξακολουθούμε να προσφέρουμε 162 θέσεις, ακόμη και αν άλλοι φορείς είναι σε θέση να «στριμώχνονται» στις 180. Για εμάς, η άνεση των επιβατών είναι πάνω από όλα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επιβάτες αισθάνονται πιο άνετα, ανεξάρτητα από το αν έχουν μία πτήση λίγων ωρών από το Λονδίνο επί του Boeing 737 ή δεκάωρη πτήση προς Σεούλ επί του σκάφους Dreamliner», λέει ο Krzysztof Moczulski, Διευθυντής Προϊόντων και Εμπειρίας Πελατών.

Κάθε κάθισμα είναι πλέον εξοπλισμένο με μια καθολική ηλεκτρονική υποδοχή που επιτρέπει στους επιβάτες να χρησιμοποιούν ελεύθερα τα κινητά τους ή τους υπολογιστές τους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επιπλέον, το εσωτερικό της καμπίνας φαίνεται τώρα ακόμα πιο μοντέρνο χάρη σε εντελώς νέα αξεσουάρ όπως χαλιά ή κουρτίνες. 

«Το Boeing 737 είναι το πιο δημοφιλές αεροσκάφος στον κόσμο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα από αυτά που διατίθενται στην αγορά. Έτσι, η LOT αποφάσισε να αποκτήσει τα νέα Boeing 737, επειδή η εταιρεία θέλει να προσφέρει στους επιβάτες της εξίσου σύγχρονο και φιλικό προϊόντα», προσθέτει ο Κ. Moczulski.

Υπάρχουν 162 θέσεις επιβατών που διατίθενται σε τρεις κατηγορίες ταξιδιού: LOT Business Class, LOT Premium Economy Class και LOT Economy Class. Κάθε τάξη ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες και τις προσδοκίες των επιβατών της LOT. Επιπλέον, ειδικά για τους επιβάτες της business class, η LOT προσφέρει μια άλλη ευκολία: κατά τη διάρκεια της πτήσης, το πλήρωμα της LOT θα εξυπηρετεί με φρεσκοκομμένο καφέ από μηχανή εσπρέσο, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο σκάφος.

Ο εκσυγχρονισμός των άλλων Boeing 737 έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2016.