Η Ryanair ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, νέα προσφορά με 30% έκπτωση στις παραδοτέες αποσκευές για όλα τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η Ryanair, προέβη πρόσφατα σε μείωση χρεώσεων παραδοτέων αποσκευών για το 92% των 116 εκατομμυρίων πελατών της, ενώ απλοποίησε τις κατηγορίες χρεώσεων (από 108 σε 6) ενόψει του 3ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” (AGB), το οποίο εξακολουθεί να αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από νέες υπηρεσίες και ψηφιακές καινοτομίες.

Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση ή πρόκειται να κάνουν κράτηση για ταξίδια με την Ryanair μεταξύ 1 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου, μπορούνε να επωφεληθούν από 30% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές τους, κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (24 Ιουλίου).

unnamed

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Η Ryanair εξακολουθεί να μειώνει το ταξιδιωτικό κόστος, προσφέροντας 30% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές των 15 και 20 κιλών για όλες τις πτήσεις μεταξύ 1 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου. Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει για τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση για ταξίδια αυτήν την περίοδο, καθώς και για όλες τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν  μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι πελάτες μας μπορούνε να επωφεληθούν από την μοναδική αυτή προσφορά κάνοντας κράτηση σήμερα στο  Ryanair.com».