Νέο καλοκαιρινό δρομολόγιο προς Σόφια, περισσότερες πτήσεις προς Χανιά και Μύκονο – Προσφορές σε πτήσεις από μόνο 9,99 ευρώ

Η Ryanair ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2017, με ένα νέο καλοκαιρινό δρομολόγιο προς Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Χανιά και Μύκονο, συμβάλλοντας έτσι στην διακίνηση 3.4 εκατομμυρίων επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 2,600 παράπλευρων θέσεων εργασίας στην Αθήνα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair για το 2017 θα προσφέρει:

  • Νέα καλοκαιρινή σύνδεση: Σόφια (καθημερινή)
  • Περισσότερες πτήσεις προς Χανιά (25 εβδομαδιαίες) και Μύκονο (καθημερινές)
  • 19 δρομολόγια σε σύνολο
  • 202 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • 3.4 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος
  • 2,600 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος

 

Την ίδια ώρα, η Ryanair ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις πτήσεις της προς Κω, καθώς δεν την συμφέρει πια οικονομικά, λόγω φορολογίας. Μάλιστα, ο εμπορικός διευθυντής δήλωσε πως, ενώ έστειλε επιστολή στην κυβέρνηση για το θέμα, δεν πήρε ποτέ καμία απάντηση.

Ο κ. David O’Brien, Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2017, με ένα νέο καλοκαιρινό δρομολόγιο προς Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Χανιά και Μύκονο, συμβάλλοντας στην διακίνηση  3.4 εκατομμυρίων επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 2,600 παράπλευρων θέσεων εργασίας στην Αθήνα, ενώ εξακολουθούμε να ισχυροποιούμε την παρουσία μας στην Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Δυστυχώς οι προτάσεις της Ryanair για την επέκταση της τουριστικής περιόδου απορρίφθηκαν από την κυβέρνηση, έχοντας ως αποτέλεσμα να επικεντρώσουμε την ανάπτυξη μας στην υψηλή καλοκαιρινή περίοδο.

Παρόλα αυτά, είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη της πρώτης επίσημης συνεργασίας μας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, η οποία θα συνδράμει στην προβολή της Ελλάδος ως ιδανικό προορισμό για διακοπές προς το τέλος του καλοκαιριού και τις αρχές φθινοπώρου, καθώς και για σύντομες αποδράσεις.

Η καμπάνια του ΕΟΤ και της Ryanair, θα εστιάσει στην προώθηση Ελληνικών προορισμών και στην αύξηση των κρατήσεων μέσα από μία σειρά καινοτόμων ψηφιακών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβάνοντας το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό του ΕΟΤ, το οποίο παρουσιάζει την Ελλάδα στα καλύτερα της, στο Ryanair.com, το μεγαλύτερο σε αεροπορικό site σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως.

Οι πελάτες της Ryanair, μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς το πρόγραμμα “Always Getting Better” θα προσφέρει νέα δρομολόγια, ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και ακόμα χαμηλότερους ναύλους.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος Αθήνας για το 2017, απελευθερώνουμε θέσεις από Αθήνα από μόνο 9.99€, διαθέσιμες προς κράτησή έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (22 Σεπτεμβρίου), για ταξίδια από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”