Ανακηρύχτηκε ως το κορυφαίο Ξενοδοχείο της Ελλάδας, κατακτώντας το βραβείο με τίτλο Greece’s Leading Hotel, ενώ το βραβείο για την κορυφαία σουίτα της χώρας απέσπασε η «Προεδρική Σουίτα» του Μεγάλη Βρεταννία.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ένα ιστορικό ορόσημο στην καρδιά της Αθήνας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην κορυφή κατά την τελετή απονομής των τουριστικών βραβείων World Travel Awards στη Σαρδηνία της Ιταλίας, όπου και βραβεύτηκαν τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ανακηρύχτηκε ως το κορυφαίο Ξενοδοχείο της Ελλάδας, κατακτώντας το βραβείο με τίτλο Greece’s Leading Hotel.

Επίσης, το βραβείο για την κορυφαία σουίτα της Ελλάδας απέσπασε η Προεδρική σουίτα της Μεγάλης Βρεταννίας με το βραβείο Greece’s Leading Hotel Suite.

Ο θεσμός των World Travel Awards, γνωστά και ως τα Όσκαρ του τουρισμού, θεσπίστηκε το 1993 και σκοπό έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τις ηγετικές επιχειρήσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της βιομηχανίας του τουρισμού παγκοσμίως.