Στείλε κι εσύ το φίλεμά σου και ταξίδεψε μαζί με την AEGEAN την ελληνική φιλοξενία!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις τώρα στο filepsetous.gr, να διαλέξεις φίλεμα, αεροδρόμιο αναχώρησης, αριθμό πτήσης και θέσης και η AEGEAN θα αναλάβει να το προσφέρει εκ μέρους σου, στον επισκέπτη που επιστρέφει στη χώρα του μαζί με την ευχή σου!

«Φίλεψε τους»

Η φιλοξενία, μία έννοια που συμπορεύεται για χιλιάδες χρόνια με την ελληνική ιστορία και είναι ταυτόσιμη με την παράδοση του τόπου μας, συνεχίζει να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της Ελλάδας και της Κύπρου. Αυτή η αρετή είναι που μας κάνει ξεχωριστούς και τον τόπο μας να θεωρείται κάτι παραπάνω από όμορφος! Και αυτή μας καλεί να αναδείξουμε για μια χρονιά ακόμα η AEGEAN.

Η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία μαζί με όλους εσάς φιλεύει για άλλη μια φορά τους ξένους επισκέπτες που αναχωρούν από τη χώρα μας με ποικίλα παραδοσιακά προϊόντα που προσέφεραν Έλληνες και Κύπριοι παραγωγοί! Μέσα από ένα διευρυμένο πλέον αριθμό αεροδρομίων, που περιλαμβάνει Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ρόδο και Λάρνακα, η AEGEAN προσφέρει στους ξένους ταξιδιώτες αυθεντικά παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μέσω της επιτυχημένης online πρωτοβουλίας «Φίλεψέ τους». Έτσι, το «Φίλεψε τους» γίνεται από φέτος ακόμα πιο έντονα υπόθεση όλων μας, μεταφέροντας την πρωτοβουλία σε περισσότερους προορισμούς, αναδεικνύοντας παράλληλα περισσότερους παραγωγούς της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς.

Τα φιλέματα φέτος ταξιδεύουν από περισσότερα αεροδρόμια και έτσι φτάνουν στα χέρια περισσότερων επισκεπτών που επέλεξαν να γνωρίσουν από κοντά την Ελλάδα και την Κύπρο, επισφραγίζοντας έτσι την ιερή παράδοση της φιλοξενίας και αποτελώντας ένα έμπρακτο «ευχαριστήριο» στους επισκέπτες μας. Παράλληλα το «Φίλεψε τους» έχει ως στόχο την ανάδειξη ακόμα περισσότερων ντόπιων παραγωγών, με τα παραδοσιακά προϊόντα που φιλεύονται, να προέρχονται φέτος από 23 Έλληνες και 9 Κύπριους παραγωγούς.