Μέσα από το video της στο YouTube, η γνωστή lifestyle & family vlogger αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη Ρόδο τον ιδανικό οικογενειακό προορισμό 

Τα κρυστάλλινα νερά στις Πηγές της Καλλιθέας, τα λιθόστρωτα μονοπάτια που οδηγούν στην Ακρόπολη της Λίνδου και η πλούσια ιστορία που κρύβεται στα τείχη του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου παρουσιάζονται σε ένα 3λεπτο video στο κανάλι YouTube της γνωστής lifestyle και family vlogger Natacha Rivoallan με περισσότερους από 65.000 συνδρομητές, σε ένα εκτενές άρθρο στο blog της, καθώς και στα social media, με πάνω από 300.000 fans και followers, συνολικά.  

Η γνωστή Γαλλίδα vlogger επισκέφθηκε το νησί των Ιπποτών μαζί με την οικογένειά της στα μέσα Σεπτεμβρίου και εντυπωσιάστηκε από το Μεσαιωνικό σκηνικό της Παλιάς Πόλης και τα κατάλευκα γραφικά σοκάκια της Λίνδου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, απόλαυσε τα παιχνίδια με τα παιδιά της στο Υδάτινο Πάρκο και τις Πηγές της Καλλιθέας, ενώ ενθουσιάστηκε από τις γαστρονομικές επιλογές και το ζεστό κλίμα του νησιού.

Όπως η ίδια αναφέρει: «Με γοήτευσε ιδιαίτερα η Παλιά Πόλη και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το οποίο επισκεφθήκαμε και είναι εκπληκτικό, καθώς μπορείς να δεις τις επιρροές της ενετικής αρχιτεκτονικής και να ανακαλύψεις ορισμένα μυστικά της πόλης. Στην Παλιά Πόλη, ανακάλυψα πανέμορφα σοκάκια, με πολύχρωμους τοίχους και όμορφες εξώπορτες. Μια πόλη γεμάτη γοητεία και χρώματα».

 
Δείτε το vlog εδώ και διαβάστε το blog post εδώ.

 

*Το ταξίδι στη Ρόδο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.