Η Gold Star Aviation ανακοινώνει με υπερηφάνεια πως είναι και επίσημα ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα μιας από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες διακοπών του Καναδά, της Air Transat. Η Gold Star Aviation θα ενεργεί ως ο επίσημος Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα και όλες οι μελλοντικές δραστηριότητες πωλήσεων, το μάρκετινγκ και η έκδοση εισιτηρίων θα πραγματοποιούνται από την Gold Star Aviation από την 1η Νοεμβρίου 2016 και μετά.

Η Air Transat είναι η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Καναδά για ταξίδια διακοπών. Κάθε χρόνο, μεταφέρει περίπου τρία εκατομμύρια επιβάτες σε σχεδόν 60 προορισμούς σε 30 χώρες με τον στόλο της από αεροσκάφη Boeing και Airbus. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 2.000 άτομα. Η Air Transat είναι μια επιχειρηματική μονάδα της Transat Α.Τ. Inc., που λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες προορισμού και το οποίο διανέμει προϊόντα σε πάνω από 50 χώρες.

Η Air Transat έχει βραβευθεί ως ένας από τους καλύτερους αερομεταφορείς μεγάλων αποστάσεων από το «Which? Travel» στην έκθεση Airline Survey του Ιανουαρίου του 2016 και ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον Καναδά. Η Air Transat έχει επίσης βραβευθεί ως Best North American Leisure Airline για πέμπτη συνεχή χρονιά στα 2016 Skytrax World Airline Awards.

Η Gold Star Aviation θα συνεχίσει να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών τόσο για την αεροπορική εταιρεία και το ελληνικό ταξιδιωτικό εμπόριο, προς όφελος των πελατών της.