Η «καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» (συμφωνα με τα 2016 Skytrax Passenger Survey Results) για έκτη συνεχή χρονιά παρουσιάζει τις νέες λειτουργίες της, τώρα διαθέσιμες και σε mobile εφαρμογές

Σχεδιασμένη ώστε να είναι απόλυτα φιλική προς τη χρήση, με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες των προορισμών στους οποίους πετά η Turkish Airlines, η νέα mobile εφαρμογή της προσφέρει βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στους χρήστες κινητών συσκευών.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα κράτησης, αγοράς εισιτηρίων και check-in, διαχείρισης των Miles & Smiles του λογαριασμού τους, καθώς και παρακολούθηση της κατάστασης αναχώρησης -αφίξεως της πτήσης τους, μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής.

Όλες οι ενέργειες πραγματοποιούνται με ταχύτητα, χάρη στον απλό και εύκολο σχεδιασμό. Είναι εφικτή η προσθήκη επιβάτη, η εμφάνιση των πρόσφατων αναζητήσεων αεροδρομίων, αλλά και η εξοικονόμηση χρόνου, με την επιλογή αγαπημένων αεροδρόμιων. Επιπλέον, οι κρατήσεις πτήσεων πραγματοποιούνται ευκολότερα λόγω του διαδραστικού χάρτη. Η αναζήτηση προσφορών που αφορούν νέους προορισμούς της Turkish Airlines είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε.

14495368_10154585637852760_2171070833781040685_n

Τι είναι νέο;

Οι νέες λειτουργίες της κινητής εφαρμογής παρέχουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να αλλάξουν τα εισιτήριά τους, να πραγματοποιήσουν ακυρώσεις, να προσθέσουν την επιβίβαση βρεφών, αλλά και να προσθέσουν πτήσεις άμεσα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τους χάρτες τερματικών σταθμών, ώστε οι χρήστες να εντοπίζουν ευκολότερα την τοποθεσία που αναζητούν.

Επιπρόσθετα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αγοράσουν τις θέσεις που βρίσκονται στην έξοδο κινδύνου, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο άνετο ταξίδι. Επιπλέον, είναι εφικτή η αναβάθμιση του εισιτηρίου τους από Οικονομική σε Business κατηγορία, μέσω της νέας έκδοσης.

Η λήψη της αναβαθμισμένης εφαρμογής της Turkish Airlines γίνεται μέσω του AppStore αλλά και του Google Play σε όλες τις κινητές συσκευές.