Για να γιορτάσει την 46η Εθνική Ημέρα του Ομάν, η Oman Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Σουλτανάτου του Ομάν, προσφέρει σε 46 επιβάτες δωρεάν αναβαθμίσεις από την Economy Class στη Business Class, καθώς και πρόσβαση στο Lounge Business Class στο αεροδρόμιο του Muscat.

Η προσφορά θα ισχύει από 17 έως και 20 Νοεμβρίου 2016. Κάθε 46ος επιβάτης από επιλεγμένες πτήσεις θα λάβει την αναβάθμιση, η οποία θα διαιρεθεί μεταξύ 38 επιβατών που ταξιδεύουν από Muscat και 8 που ταξιδεύουν από Salalah. Οι τυχεροί επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν το μοναδικό βραβείο της Oman Air κερδίζοντας Business Class και πρόσβαση στο Lounge Business Class, καθώς η χώρα γιορτάζει την Εθνική της Ημέρα και τα γενέθλια του σουλτάνου του Ομάν, Qaboos bin Said al Said.

Οι επιβάτες θα λάβουν επίσης ένα προσωπικό μήνυμα από τον CEO της Oman Air, Paul Gregorowitsch ο οποίος δήλωσε: «Ως εθνικός αερομεταφορέας είμαστε απίστευτα περήφανοι για την κληρονομιά του Ομάν και όλα όσα αντιπροσωπεύει. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες ένα επιπλέον ευχαριστώ για το ταξίδι μαζί μας, σε αναγνώριση της Εθνικής Ημέρας του Ομάν και των γενεθλίων του αξιότιμου αρχηγού μας, σουλτάνου του Ομάν, Qaboos bin Said al Said. Ελπίζουμε ότι οι επιβάτες θα απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας, οι οποίες επισκιάζουν προϊόντα πρώτης τάξεως από πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες».

business-class-seat

Το βραβείο της Oman Air, η Business Class προσφέρει ευρύχωρους και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, σε συνδυασμό με τεχνολογία state of-the-art. Το κάθισμα της  Business Class προσφέρει ηλεκτρικά ελεγχόμενη στάση πλάτης, ανάπαυση ποδιών και βάθος καθίσματος. Η εμπειρία συμπληρώνεται από τις άρτια εκπαιδευμένες αεροσυνοδούς μας, που προσφέρουν τη ζεστή φιλοξενία για την οποία η Oman Air είναι γνωστή. Το σαλόνι της Business Class στο αεροδρόμιο του Muscat προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας και άνεσης όλα μέσα σε ένα μοναδικό σύγχρονο, δροσερό και κομψό περιβάλλον που αντανακλά τον πολιτισμό και την κληρονομιά του Ομάν.