Η JetBlue ανακοίνωσε ότι έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσφέρει δωρεάν Wi-Fi για όλους τους επιβάτες της σε κάθε πτήση.

Η υπηρεσία Fly-Fi της εταιρείας επέτρεπε στο παρελθόν μόνο επί πληρωμή στους επιβάτες να περιηγηθούν στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές messenger, αλλά τώρα η επιλογή είναι ανοικτή σε όλους, χωρίς χρέωση.

Και η Jet Blue, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι με ταχύτητες Wi-Fi από 12 μέχρι 15Mbps, οι επιβάτες θα είναι σε θέση να κάνουν βίντεο streaming και να χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Ενώ είχε κάνει εγκαίνια το Δεκέμβριο του 2013 σε ένα μόνο αεροσκάφος, η JetBlue έχει επεκτείνει το Fly-Fi, εγκαταστώντας το στο σύνολο του στόλου της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Fly-Fi έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της JetBlue, δίπλα σε άλλα αγαπημένα χαρακτηριστικά επιβατών όπως η δωρεάν DirecTV σε κάθε κάθισμα, τα σνακς all-you-can-eat και ο μεγαλύτερος χώρος για τα πόδια.

Το Fly-Fi βασίζεται στις υπάρχουσες επιλογές της JetBlue εν πτήσει που προσφέρονται στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στην πλάτη των καθισμάτων και σε προσωπικές συσκευές που περιλαμβάνουν 36 κανάλια ελεύθερης τηλεόρασης, ταινίες του Hollywood και επιμελημένα βίντεο από Amazon και PureWow.

Η υπηρεσία, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στην πύλη, παρέχει στους επιβάτες παρόμοιες ταχύτητες στο διαδίκτυο με εκείνες που βρίσκουν στα σπίτια τους.

«Είναι 2017 και οι πελάτες μας αναμένουν να μπορούν να συνδέονται παντού, είτε αυτό είναι από την άνεση του καναπέ τους ή 35.000 πόδια πάνω από αυτόν», είπε ο Jamie Perry, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ της JetBlue. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε τόσο περήφανοι που η JetBlue είναι πλέον η μόνη αεροπορική εταιρία που προσφέρει δωρεάν, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, live τηλεόραση και ταινίες για όλους τους πελάτες σε κάθε επίπεδο».