Η airtickets ανακοινώνει τη νέα της υπηρεσία «My airtickets» και κάνει την διαδικασία κράτησης πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ!

Η airtickets, συνεχίζοντας να επενδύει στην τεχνολογία και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την εμπειρία του χρήστη, λανσάρει τη νέα υπηρεσία My airtickets και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό.

Με την υπηρεσία My airtickets ο ταξιδιώτης μπορεί να συνδεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό εύκολα με το email του ή με τον λογαριασμό του στα Social Media (Facebook, Twitter, Google+) και να κάνει την κράτηση του πιο γρήγορα από ποτέ!

Μέσα από το My airtickets, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα στοιχεία των επιβατών, ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες τακτικών επιβατών, ώστε να μην χάνει χρόνο εισάγοντας τα ζητούμενα στοιχεία κάθε φορά που θέλει να ταξιδέψει. Ακόμη, μπορεί να αποθηκεύσει την διεύθυνσή του και την επιθυμητή διεύθυνση τιμολόγησης, αλλά και να επεξεργαστεί τα στοιχεία του από το κινητό του, το tablet ή τον υπολογιστή του.

Με τη σύνδεση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο χρήστης μπορεί αυτόματα να επιλέξει την προσθήκη όλων των κρατήσεων που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Επίσης μέσω του My airtickets μπορεί να λαμβάνει σημαντικές ειδοποιήσεις για την πτήση του.

Η airtickets, μέσα από την  βραβευμένη ιστοσελίδα της, προσφέρει στους πελάτες της, την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και στόχος της παραμένει η δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών για μία ευκολότερη διαδικασία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων.