Θαρραλέος ή ασυνείδητος; Όπως και να χαρακτηρίσει κάποιος τον συγκεκριμένο πιλότο, σίγουρα είναι εντυπωσιακό το βίντεο που τράβηξε στο οποίο καταγράφει τον… εαυτό του να προσγειώνει αεροσκάφος!

Το ιδιαίτερο αυτό σέλφι βίντεο πόσταρε ο πιλότος στο προφίλ του στο facebook στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να προσπαθεί να προσγειώσει ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737, εν μέσω ισχυρών ανέμων.

Το βίντεο, που έγινε viral αμέσως, έχει διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα και έχει τραβηχτεί από τα πόδια του πιλότου. Τον βλέπουμε να κρατά με το ένα χέρι το πηδάλιο και να προσπαθεί να το συγκρατήσει, ενώ αυτό ταλαντεύεται. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, βάζει και το άλλο του χέρι για να μπορέσει  να το συγκρατήσει.

Αν και είναι χαμογελαστός και φαίνεται απόλυτα ψύχραιμος, είναι φανερή η προσπάθειά του. Ο Πολωνός πιλότος είχε εκείνη την ώρα τον έλεγχο του αεροσκάφους, που εκτελούσε εμπορική πτήση. Όπως έγραψε στο facebook όταν ανέβασε το βίντεο: «Πάντα έλεγα ότι οι πιλότοι πληρώνονται το μισθό τους για μία προσγείωση το μήνα. Ε για αυτή την προσγείωση θα πληρωθώ εγώ».