Η Condor και η Air Namibia σύναψαν πρόσφατα συμφωνία κοινού κωδικού, η οποία θα επιτρέψει στους επιβάτες της Condor να έχουν πρόσβαση σε καθημερινές ανταποκρίσεις πτήσεων προς το Windhoek από το καλοκαίρι του 2017.

Οι πτήσεις της Condor από Φρανκφούρτη (Δευτέρα και Παρασκευή) θα συμπληρώνονται με πτήσεις από την Air Namibia, επιτρέποντας στους επιβάτες να κάνουν τα σχέδιά τους με μεγαλύτερη ευελιξία και να επιλέξουν μεταξύ εννέα εβδομαδιαίων συνδέσεων το καλοκαίρι, και από επτά εβδομαδιαίες συνδέσεις με την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Από τον Απρίλιο και μετά, όλες οι πτήσεις κοινού κωδικού θα είναι διαθέσιμες με αριθμό πτήσης της Condor και κωδικό “DE” μέσα από τα κανάλια κρατήσεων της Condor.

«Οι υπάρχουσες γραμμές μας στην Αφρική γίνονται καλύτερες με την σύναψη αυτής της συμφωνία, έτσι ώστε, εκτός από Ζανζιβάρη, Μομπάσα, Κιλιμάντζαρο, Windhoek και Κέιπ Τάουν, να μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε και άλλα μέρη της νότιας Αφρικής στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων,” δήλωσε ο Ralf Teckentrup, πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου της Condor Flugdienst GmbH.

Ο αριθμός πτήσεων κοινού κωδικού τη Condor θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τη σύνδεση των πτήσεων της Air Namibia εντός της νότιας Αφρικής. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να επωφελούνται από βολικές συνδέσεις προς Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Χαράρε και Walvis Bay.

Ως μέρος της συγκεκριμένης συμφωνίας, οι αριθμοί πτήσεων της Air Namibia με τον κωδικό «SW» θα προσφέρονται επίσης σε πολλές διαδρομές στο δίκτυο δρομολογίων της Condor. Τα δρομολόγια κοινού κωδικού, όπως στην Καραϊβική, στην Βόρεια Αμερική ή στη Μεσόγειο, θα ανοίξουν μια επιλογή πολλών νέων τουριστικών προορισμών και συνδέσεων για τους πελάτες της Air Namibia.

Η συμφωνία κοινού κωδικού υπεγράφη από τις δύο αεροπορικές εταιρείες στην έκθεση ITB του Βερολίνου. Με την επιφύλαξη της έγκρισης από τη γερμανική Πολιτική Αεροπορία και την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ναμίμπια, η συμφωνία κοινού κωδικού αναμένεται να ξεκινήσει στο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι του 2017.