Οι Turkish Airlines κέρδισαν τέσσερα βραβεία στα Παγκόσμια Αεροπορικά Βραβεία Skytrax 2017. 

Η αεροπορική εταιρεία έλαβε τα βραβεία “Best Airline in Southern Europe”, “Best Catering Onboard Catering”, “World’s Best Business Class Lounge”, “Best Business Class Dining Lounge”.

Τα αποτελέσματα των Παγκοσμίων Αεροπορικών Βραβείων 2017 ανακοινώθηκαν στο Airshow στο Παρίσι. Τα βραβεία παρέδωσε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουρκικής Αεροπορίας και Εκτελεστικής Επιτροπής, M. İlker Ayci, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, κ. Edward Plaisted.

Ο κ. Aycı δήλωσε: «Το να θεωρούμε ότι αξίζουμε αυτά τα βραβεία είναι ένα χαρακτηριστικό της εξαιρετικής προσπάθειας που παρουσιάζουμε σε όλους τους τομείς της αεροπορίας και της σταθερής ανάπτυξης που επιτελούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Διατηρώντας την ηγετική θέση στην περιοχή της, η εταιρεία Turkish Airlines συνεχίζει να επιβραβεύεται από επιβάτες από όλο τον κόσμο. Καταφέραμε να έχουμε πολυάριθμες επιτυχίες μέχρι σήμερα, αλλά είμαστε μέλη μιας ισχυρής, αποφασιστικής οικογένειας που πάντα υποκινείται για μεγαλύτερες επιτυχίες, όσο επιβραβεύεται. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο αυτά τα κίνητρα όσο και η τεράστια προσπάθειά μας θα μας οδηγήσουν σε πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον».

Ως ο πιο σεβαστός οργανισμός διεθνούς έρευνας επιβατών των αεροπορικών εταιρειών, η Skytrax αξιολογεί τις εμπειρίες ταξιδιωτών με διάφορους δείκτες μέτρησης επιδόσεων των υπηρεσιών αερολιμένων και των βασικών τους προϊόντων. Μετά από αυτή τη διαδικασία αξιολόγησης, απονέμει στους πιο επιτυχημένους οργανισμούς τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών που περιγράφονται ως «Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας».

Σύμφωνα με τα φετινά αποτελέσματα, το “Turkish Airlines Lounge Istanbul“, το οποίο προσφέρει το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που μετατρέπουν τον χρόνο πριν ή κατά την πτήση, σε μία μοναδική εμπειρία, κέρδισε το κορυφαίο βραβείο της κατηγορίας, “World’s Best Business Class Lounge“.

Η Turkish Airlines απονεμήθηκε επίσης στην κατηγορία “Best Business Class Lounge Dining” για την εξαιρετική υπηρεσία τροφοδοσίας που προσφέρει στους επιβάτες της Business Class, στο παγκοσμίου φήμης σαλόνι της.

Διατηρώντας την ίδια δυναμικότητα το 2013, το 2014 και το 2016, η Turkish Airlines συνέχισε να αναγνωρίζεται ως η “Best Business Classboard Onboard Catering” με την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή της στις πτήσεις.