Η Eurowings, η ηγέτιδα της αγοράς σε τέσσερα γερμανικά αεροδρόμια, σας ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών.

H έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών βρίσκει σε πλήρη λειτουργία όλες τις υπηρεσίες της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, 250.000 επιβάτες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, πέταξαν με τη Eurowings από τη Γερμανία προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς. Στις 14 Ιουλίου, για πρώτη φορά, η Eurowings έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ προσφέροντας περισσότερες από 670 πτήσεις σε μια μέρα.

Η ισχυρή ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους στρέφεται όλο και περισσότερο στην εναέρια κυκλοφορία της Γερμανίας. Η Eurowings, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, κατέχει πλέον ηγετική θέση σε τέσσερα μεγάλα γερμανικά αεροδρόμια, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε την πρώτη θέση μόνο στην κύρια βάση της στην Κολωνία/ Βόννη και στη Στουτγκάρδη.

Η Eurowings ανέβηκε στη σειρά κατάταξης και αποτελεί πλέον τον πιο σημαντικό αερομεταφορέα και στα αεροδρόμια του Αμβούργου και του Ντίσελντορφ, καθώς έχει διπλασιάσει τη διαθεσιμότητα των θέσεων στις βάσεις της στις δύο πόλεις, κάνοντας μια σημαντική αλλαγή στον στόλο της.

Σήμερα, τα 23 αεροπλάνα τύπου Bombardier (CRJ 900) χωρητικότητας 90 θέσεων έχουν αντικατασταθεί με 23 Airbus A320 χωρητικότητας μέχρι 180 επιβάτες. Στα νέα Airbus οφείλονται εν μέρει και οι προσδοκίες της Eurowings για νέο ρεκόρ αυτό το καλοκαίρι.

«Η αγορά υποδέχεται θερμά τη νέα Eurowings, όπως φαίνεται από την τεράστια ανάπτυξη που έχουμε σημειώσει», δήλωσε ο κ. Oliver Wagner, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings. Μόνο τους τελευταίους μήνες, η Eurowings εγκαινίασε τρεις νέες βάσεις: στο Μόναχο, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στο Σάλτσμπουργκ. Ο κ. Wagner σημείωσε επίσης: «Εδραιώνουμε τις ηγετικές μας θέσεις και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εντός και εκτός Γερμανίας».