Η Ryanair Holdings PLC πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του 2017 στα γραφεία της στο Δουβλίνο.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, οι μέτοχοι ενέκριναν όλα τα ψηφίσματα με σημαντικές πλειοψηφίες. Ο μέτοχος ψήφισε υπέρ της Οικονομικής Έκθεσης (99,2% υπέρ) και η Έκθεση Αμοιβών (88,7%) εγκρίθηκε με αυξημένες πλειοψηφίες σε σύγκριση με το 2016.

Ο πρόεδρος της Ryanair, David Bonderman, απέδωσε φόρο τιμής στον James Osborne, ο οποίος απεβίωσε τραγικά τον Αύγουστο και είχε διατελέσει διευθυντής της Ryanair εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους φίλους του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, ζήτησε συγγνώμη από τους μετόχους και πάλι από τους πελάτες για την ακύρωση 2.100 πτήσεων από τις 103.000, για την περίοδο 6 εβδομάδων το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, λόγω μιας αποτυχίας στο πλαίσιο της πιλοτικής λειτουργίας.

Η Ryanair αναμένει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να έχει εισάγει ξανά (ή να εγκρίνει αιτήσεις επιστροφής χρημάτων) πάνω από το 95% των 315.000 πελατών που επηρεάζονται από αυτές τις ακυρώσεις.