Η πιλότος Λίντι Κατς από το Άμστερνταμ έχει 80.000 followers στο Instagram.

Η 24χρονη Ολλανδή πιλότος, με το όνομα «Pilot Lindy» στο Instagram, μοιράζεται στιγμιότυπα από το πιλοτήριο, από τα αρχαία ερείπια του Αγκριτζέντο στην Ιταλία ή το Κολοσσαίο ή την ώρα που κατεβαίνει από αυτοκίνητο στο Ντουμπάι

«Πάντα αγαπούσα να πετάω ως επιβάτης, αλλά σκεφτόμουν ότι θα ήταν δύσκολο και ακριβό να γίνω πιλότος. Αφού το έψαξα και μίλησα με πιλότους έμαθα ότι δεν ήταν τελικά αδύνατον», λέει η Λίντι. «Απαιτεί σκληρή δουλειά, πολύ διάβασμα και αφοσίωση. Όμως τελικά αξίζει», προσθέτει.

«Ξεκίνησα να μοιράζομαι στο Instagram εικόνες για τους φίλους και την οικογένειά μου, όταν ζούσα μακριά τους. Δεν περίμενα με τίποτα ότι ο λογαριασμός μου θα μεγάλωνε τόσο πολύ και ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα ενδιαφέρονταν για τη ζωή μου. Είναι υπέροχο να μπορώ να εμπνέω ανθρώπους με αυτό που κάνω, αλλά ποτέ δεν ανεβάζω κάτι για επίδειξη», αναφέρει η Λίντι.

«Πέρα από αυτά πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία και το Instagram είναι η τέλεια πλατφόρμα για αυτό. Προσπαθώ να τραβάω υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, χρωματιστές και φωτεινές», σημειώνει.

Η Λίντι πετάει εδώ και 3 χρόνια και πιλοτάρει boeing 717. Έχει επισκεφθεί 23 χώρες, ενώ όπως λέει δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με το γεγονός ότι είναι γυναίκα σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα.