Η Fraport Greece «ανοίγει» τα 14 αεροδρόμια για πρώτη φορά καλώντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και τους κατοίκους των περιοχών να συμμετέχουν σε μοναδικούς αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εντός των χώρων των αεροδρομίων.

Πρώτος σταθμός είναι το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Καβάλα.

Με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς θα συμβάλλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Αφετηρία» της ενέργειας αποτελεί το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», όπου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Fraport Greece-Kavala Airport Run. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα διατίθεται δωρεάν στάθμευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του “Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη διεύθυνση oloimaziboroume.gr και στο www.viva.gr.

Ο κ. Alexaner Zinell, CEO Fraport Greece, δήλωσε σχετικά: «To Airport Run στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην περιοχή της Καβάλας αποτελεί μία μοναδική εμπειρία όλους τους συμμετέχοντες! Μία ευκαιρία για άθληση και προσφορά σε ένα ιδιαίτερο χώρο και περιβάλλον, όπως αυτό των αεροδρομίων. Προσκαλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας συμμετέχοντας στην προσπάθειά μας για υποστήριξη του ιδιαίτερα σημαντικού έργου του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».Στο πλαίσιο της διαχείρισης, λειτουργίας και ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων η Fraport Greece υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον, έχοντας ως στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.